Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

AQ Tango 84 - čierna

Zobraziť katalóg
AQ Tango 84 - čierna
4,0 1 hodnotení
Subwoofer - Aktívny, osadený basovým reproduktorom s 20cm hliníkovou membránou, aktívna výhybka s automatickou detekciou signálu (vypínateľné)
Kód:  AQU003e Produktové číslo:  Tango84-č Stránky výrobcu

AQ Tango 84 - čierna

Aktívny subwoofer je ideálne zvukovo a dizajnovo zladeným doplnkom pre zostavy domáceho kina zložené z reprosústav AQ Tango. Treskúcej aj postupne podané a jemne zosilňujúce basy dodá basový reproduktor s priemerom 20 cm s podporou vlastného zosilňovača . Nastaviteľná výhybka sa postará o filtrovanie signálu iba pre subwoofer .

Ozvučnice subwoofera je vyrobená z tvrdeného materiálu, zabudovaná s dobrým tlmením a vyžarovaním proti zemi, takže v priestorovej zostave úplne splynie s ostatnými členmi sústavy. Realisticky a bez nežiaduceho skreslenia priblíži všetky filmové i herné efekty. Kompaktné rozmery a dizajn subwoofera predurčujú, že sa hodia do akýchkoľvek priestorov.

Parametre a špecifikácie:

Max akustický tlak:

100 dB/1 m

Frekvenčný rozsah:
30-140 Hz/12 dB

Výhybka:
12 (dB/oct) laditelná 40-140 Hz

Objem:
22 l

Rozmery:
260 × 365 × 400 mm

Hmotnosť:
11,8 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AQ Tango 84 - čierna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AQ Tango 84 - černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AQ Tango 84 - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AQ Tango 84 - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AQ Tango 84 - fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií