AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Aquafresh High Definition White Tingling Mint 75 ml

Zobraziť katalóg
Aquafresh High Definition White Tingling Mint 75 ml
Zubná pasta bieliaca
Kód:  ZUB164 Produktové číslo:  3830029294633

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Aquafresh High Definition White Tingling Mint 75 ml Predaj skončil

Aquafresh High Definition White Tingling Mint 75 ml

Zubná pasta špičkovej úrovne Aquafresh High Definition White Tingling Mint vyčistí a ošetrí vašu ústnu dutinu na maximum. Vďaka fluoridu bude váš chrup chránený pred účinkami cukrov, a teda pred potenciálnym zubným kazom. Pasta navyše obsahuje aktívnu bieliacu technológiu jemných častí ILLUMIPEARLS, ktorá začne pôsobiť už pri prvých ťahoch kefkou. Táto zubná pasta je vaša celoročná ochrana pre celú rodinu, osviežujúca príchuť mäty a mentolu v bielych, zelených a modrých prúžkoch si získa všetkých členov domácnosti. Kvalitná prevencia vzniku zubného kazu ide ruka v ruke s pravidelnosťou, preto odporúčame pastu používať 2× denne, a tak ju možno kúpiť v minimálnom množstve 2 balenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Množstvo v 1 balení: 75 ml
  • Hrubá hmotnosť: 115 g

Kompletná starostlivosť o ústnu dutinu

Zubná pasta Aquafresh High Definition White Tingling Mint ponúka vášmu chrupu okrem bieliacej sily ešte veľa ďalších "vychytávok". V kombinácii s kvalitnou zubnou kefkou pomáha odstraňovať zubný plak, udržuje zdravé ďasná, posilňuje sklovinu vašich zubov a odstraňuje z nich škvrny. V neposlednom rade má antibakteriálny účinok a skvele chutí. Starajte sa o svoje zuby s trojnásobnou silou.

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!
Vlastnosti
Ochrana skloviny Hotovo!

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Ochrana skloviny Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aquafresh High Definition White Tingling Mint 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AQUAFRESH High Definition White Tingling Mint 75 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií