Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Diskusia k ARCTIC F9 PWM 92 mm

Zobraziť katalóg
ARCTIC F9 PWM 92 mm - Ventilátor do PC

Diskusia k ARCTIC F9 PWM 92 mm

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ARCTIC F9 PWM 92 mm, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ARCTIC F9 PWM 92 mm ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ARCTIC F9 PWM 92 mm vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň .. Dá sa namontovať aj ako hlavný/náhradný ventilator do Cooler Master Hyper TX3 EVo? a po zapojeni do MB bude regulovať otáčky sám alebo je treba nejaký doplnok kupiť ... aj ked vidím že má PWM.... ďakujem

aky je rozdiel medzi tymto vetrakom a verziou "ARCTIC F9 PWM Rev. 292mm"?

aký to ma vyvod pinu 3pin alebo 4pin chýba to pri produkte uvedene bez popisu

Dobrý deň Chcel by som sa spýtať či to má 3-pin pripojenie alebo 4-pin.

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií