Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza dny mini Velikonoce

ARDES 595

Zobraziť katalóg
ARDES 595
5 1 hodnotení
Odvlhčovač vzduchu 410W, vhodný pre miestnosti do 35m2, kapacita max.16l denne, 2.3l nádržka na vodu, prevádzková teplota 5-32 °C, funkcia anti-mraz, nastavenie požadovaného stupňa vlhkosti 50/60/70/80%, umývateľný filter, časovač do 24hod, hlučnosť 43dB
Kód:  EPV100y2 Produktové číslo:  595 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ARDES 595

Povedzte dosť doteraz nikdy nekončiacemu výskytu plesní a nadmernej vlhkosti! Kúpte si bezchybný ARDES 595, ktorý svojou činnosťou zaistí dýchateľné ovzdušie bez nadmernej vlhkosti a dopraje vám ochranu pred možnými dýchacími problémami či rizikovými alergiami. Minimalizuje tak aj pravdepodobnosť výskytu škodlivých plesní či roztočov. Pracuje pri nízkej hlučnosti, a to menej ako 43 dB, preto sa počas odvlhčovania môžete nerušene venovať ďalším činnostiam v miestnosti. Vďaka nízkej hlučnosti sa naskytá vysoké spektrum využitia - nielen na chalupách, v dielni či garáži, ale aj v reprezentatívnych kanceláriách, kde tichú prevádzku zaiste ocení úplne každý. Úroveň vlhkosti si môžete sami určiť alebo nechať v automatickom režime. Jednou z ďalších výhod je aj elektronický časovač pre vypnutie alebo zapnutie až na 24 hodín dopredu.

Kľúčové vlastnosti

  • Elektronická funkcia anti-mraz
  • Umývateľný filter a praktická rukoväť na prenášanie
  • Elektronický regulátor a snímač vlhkosti od 50 do 80%
  • Odvlhčovacia kapacita až 16 litrov za deň - možnosť napojenia na pevný odtok
  • Automatické vypnutie a signalizácia v prípade plnej nádržky
  • Motoricky výkyvná lamela pre smer prúdenia vzduchu
  • Elektronický časovač pre vypnutie alebo zapnutie

Vysoký výkon a veľa praktických funkcií!

Extrémne silný motor s príkonom až 410 W prečistí priestory do 35 metrov štvorcových a denne je schopný zo vzduchu odfiltrovať až 16 litrov vody - možno napojiť aj na pevný odtok. Vlhkosť nastavíte podľa aktuálnej potreby, a to na hodnotu 50, 60, 70 alebo 80%. Určite oceníte umývateľný filter a v zimnom období aj automatickú funkciu proti zamrznutiu. Prevádzková teplota by sa mala pohybovať v rozmedzí 5 až 35 °C. Výrobcovia mysleli aj na bezpečnosť. Ak sa spotrebič nakloní alebo prevrhne, automaticky sa vypne. Automatické vypnutie, tentoraz spoločne aj s hlasnou signalizáciou, nastane aj v prípade, že sa naplní antibakteriálna nádržka na vodu (2,3 litrov).

Padne kamkoľvek!

Ľahko zapadne do každého interiéru, a to predovšetkým vďaka kompaktným rozmerom a elegantnému dizajnu. Potrebný komfort zaistí intuitívne elektronické ovládanie či pohodlná rukoväť pre jednoduchú manipuláciu. Všetky informácie potrebné na nastavenie sú k dispozícii na prehľadnom displeji.

 

Parametre a špecifikácia

Odvlhčovacia kapacita
16 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
35 m2 Hotovo!
Objem nádoby
2,3 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
43 dB Hotovo!
Funkcie
Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
16 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
35 m2 Hotovo!
Objem nádoby
2,3 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
43 dB Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ARDES 595 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ardes 595.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií