Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Arduino - Android Open Accessory Programming with Arduino (v Angličtine)

Zobraziť katalóg
Arduino - Android Open Accessory Programming with Arduino (v Angličtine) Kniha
Nakladateľ
SparkFun
Kód:  ARD405e Produktové číslo:  B000004

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Arduino - Android Open Accessory Programming with Arduino (v Angličtine) Predaj skončil

Arduino - Android Open Accessory Programming with Arduino (v Angličtine)

Zlákať sa do programovania, keď máte silnú oporu v chrbte, bude vďaka tejto knižke veľmi jednoduché. Táto chytľavá knižka sa snaží užívateľovi ukázať za pomocou smartfónu alebo tabletu s operačným systémom Android jednoduchosť a účelnosť a určite tým zaujme nejedného programátora.

Vlastnosti

  • Je napísaná v anglickom jazyku
  • Kniha je pre pokročilých a má 408 strán
  • Obsahuje projekty, nápady, príklady, schémy
  • Popisuje ako pracovať s Arduino
  • Vývojárom popisuje postup ako vytvárať nástroje pre vytváranie výkonných a sofistikovaných projektov
  • Autori: Andreas Goransson a David Cuartielles Ruiz

Známe osobnosti v oblasti programovania, ktorými sú David Cuartielles Ruiz a Andreas Goransson sa spojili aby napísali knihu. Páni zoskupili svoje vedomosti, ako pracovať s Arduino do súboru poznatkov. Kniha tak obsahuje neuveriteľný súpis všetkých ich nápadov, projektov, príkladov a schém. Nejednému pokročilému nadšenovii tak určite prídu ich znalosti vhod. Naučte sa vďaka tejto knižke krok po kroku ovládať príslušenstvá vášho domova alebo automobilu postaveného na operačnom systéme Android. Kniha je napísaná v anglickom jazyku.

 
 
Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino - Android Open Accessory Programming with Arduino ( v Angličtině). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Buch - Android Open Accessory Programming mit Arduino (in Englisch). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Buch - Android Open Accessory Programming mit Arduino (in Englisch). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Arduino - Android Open Accessory Programming with Arduino (angol nyelven).
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií