Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Ariatex Summer 3D lila 140 cm

Zobraziť katalóg
Ariatex Summer 3D lila 140 cm
Obliečky popelínová, rozmer: 140x200 + 70x90 cm
Kód:  SEZP0056 Produktové číslo:  8595624903476
Ariatex Summer 3D lila 140 cm Predaj skončil

Ariatex Summer 3D lila 140 cm

Vyberte si do své milované ložnice pohodlné povlečení, jež vás pohladí na duši svou neodolatelnou krásou a zároveň vás vtáhne do říše snů, kde načerpáte všechnu potřebnou energii do dalšího dne. Český výrobce bytového textilu Ariatex vyrábí kvalitní povlečení z nejlepšího materiálu a s oblíbeným a praktickým zapínáním na zip. Zkrášlete své lůžko netradičním popelínovým povlečením s dechberoucím květinovým vzorem. Pusťte uzdu vaší fantazii a představte si letní louku plnou rozkvetlých květin, které svou omamnou vůní a barevnou škálou okvětních lístků rozradostní každou lidskou duši. Sžijte s matkou přírodou a užívejte si pozorování překrásných motýlů opylujících květy. Navoďte u vás doma pohodovou a ničím nerušenou atmosféru plnou přírody, lásky a energie.

Klíčové vlastnosti

  • povlečení s květinovým vzorem
  • popelínové povlečení - jemnější
  • vzdušný materiál
  • příjemný na dotek
  • pro jednolůžko (1 ks na přikrývku 140 × 200 cm, 1 ks na polštář 70 × 90 cm)
  • s praktickým zapínáním - zip
  • výjimečný vzhled navozující příjemný pocit
  • ze 100% hladké bavlny
  • kombinace barev - lila, zelená, růžová
  • pratelné na 40 °C

Výjimečný design

Povlečení Summer lila 3D je vyhotoveno v oblíbených odstínech barvy lila. Popelín, z čehož je výrobek vytvořen, se vyznačuje jemností, vzdušností a větší pružností. Povlečení je vyrobeno ze 100% bavlny a se spolehlivým zapínáním na zip. V balení naleznete kompletní povlečení pro dvoulůžko - 1 ks povlečení na přikrývku 140 × 200 cm a 1 ks povlečení na polštář 70 × 90 cm. Pořiďte si povlečení s ojedinělým designem, které nastolí harmonii ve vaší domácnosti.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariatex Summer 3D lila 140 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ariatex Nyári 3D lila 140 cm.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií