Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Arkham Horror: Dunwich Horror

Zobraziť katalóg
Arkham Horror: Dunwich Horror
3,0 1 hodnotení
Rozšírenie spoločenskej hry pre 2–8 hráčov, minimálne na 120 min hrania, je nutné vlastniť pôvodnú hru, česká lokalizácia
Kód:  ZA434 Produktové číslo:  8594054911365 Stránky výrobcu

Arkham Horror: Dunwich Horror

Dunwich Horror prináša veľké rozšírenie spoločenskej doskovej hry Arkham Horror a zvyšuje tak jej náročnosť. V dedine Dunwich vyvolal starý čarodejník Whateley neopísateľnú hrôzu – potomkov Yog-Sothothova. Hráči teraz musia riešiť problémy nielen v Arkhame, ale aj v temných lesoch okolo Dunwicha a dávať pozor, aby sa hrôza z Dunwicha nezobudila. Rozšírenie obsahuje predĺženie hracej dosky, nových vyšetrovateľov, netvory, Prastarých a veľa možností ako hru obohatiť.

Dosková hra Arkham Horror vznikla na motívy poviedok H.P.Lovecrafta zo sveta Call of Cthulhu. Hráča stavia do úlohy vyšetrovateľov podivných udalostí v americkom mestečku Arkham v období dvadsiatych rokov 20. storočia. Hra, ktorá je unikátna tým, že všetci hráči hrajú spoločne proti hre samotnej, vyniká variabilitou, kedy každá z hier môže prebiehať úplne odlišne. Spoločným cieľom hráčov je poraziť protivníka, ktorý sa na začiatku každej hry žrebuje z ôsmich v základnej sade. K tomu im môžu pomôcť rôzni spojenci, predmety či kúzla, ktoré v priebehu putovania po Arkhame a / alebo iných dimenziách môžu získať. Ak sa ale Prastarí prebudia, pre mesto a jeho obyvateľov ostáva už len malá nádej .

Parametre a špecifikácie:

Séria:
Arkham Horror

Typ hry:
Fantasy
Strategická

Počet hráčov:
až 8 hráčov

Obsah balenia:
Rozšírenie hracej dosky
Vyšetrovatelia
Netvory
Ďalšie možnosti obohatenie hry

Odporúčaný vek:
13+

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
14 rokov Hotovo!
Minimálny počet hráčov
2 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
8 Hotovo!
Dĺžka hry
120 min Hotovo!
Jazyk
Čeština Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
14 rokov Hotovo!

Základné

Minimálny počet hráčov
2 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
8 Hotovo!
Dĺžka hry
120 min Hotovo!

Jazyk

Jazyk
Čeština Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry pre dvoch hráčov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Arkham Horror: Dunwich Horror Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arkham Horror: Dunwich Horror.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií