Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Artisan&Artist ACAM 7100

Zobraziť katalóg
Artisan&Artist ACAM 7100
Fototaška - na fotoaparát a príslušenstvo, vonkajšie rozmery 30 x 20 x 10 cm, vnútorné rozmery 27 x 16 x 8 cm, vodoodolné zipsy
Kód:  AAJ1020a Produktové číslo:  ACAM-7100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Artisan&Artist ACAM 7100

Kvalitná foto výbava si žiada tiež kvalitú tašku, do ktorej by ste všetko pohodlne a bezpečne uložili. Na to vám výborne poslúži táto luxusná taška vyrobená z tých najkvalitnejších materiálov, doplnená špeciálnou povrchovou úpravou DousuGuard. Precíznu japonskú ručnú výrobu spoznáte v každom detaile. Taška nielen skvele ochráni vaše foto vybavenie pred vodou, prachom aj inými nečistotami, ale tiež poskytuje veľkú variabilitu vnútorného priestoru, aby bola ochrana čo najefektívnejšia. Navyše, keď vytiahnete vnútornú vložku, získate štýlovú tašku na bežné použitie.

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusná taška na foto vybavenie
  • Extra odolný materiál v kombinácii s kožou
  • Japonská ručná výroba
  • Špeciálna povrchová úprava DousuGuard
  • Vodoodolné zipsy
  • Variabilita vnútorného usporiadania
  • Chráni pri náraze alebo páde
  • Po vybratí vnútorného členenia slúži ako bežná taška

Perfektná ochrana

Taška je vyrobená z vysokokvalitnej textílie, ktorú miestami dopĺňa nemenej kvalitná koža. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave DousuGuard nehrozí zanechávanie škvŕn. Vysokokvalitné zipsy sú tiež vodoodolné. Kvalitná vnútorná vložka ochráni techniku pri náraze alebo páde.

Kapacita:
1× telo - kompakt s výmenným objektívom
2 objektívy
Príslušenstvo

Vonkajšie rozmery:
300 × 200 × 100 mm

Vnútorné rozmery:
270 × 160 × 80 mm

Hmotnosť:
740 g

Poznámka:
» Všetky fototašky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Artisan&Artist ACAM 7100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Artisan&Artist ACAM 7100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Artisan & Artist ACAM 7100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Artisan & Artist ACAM 7100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Artisan & előadó ACAM 7100.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií