AD homeoffice PET

Diskusia k ASROCK Z170-ITX / AC

Zobraziť katalóg
ASROCK Z170-ITX / AC - Základná doska

Diskusia k ASROCK Z170-ITX / AC

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASROCK Z170-ITX / AC, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASROCK Z170-ITX / AC ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASROCK Z170-ITX / AC vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

U desky mi bylo dodáno drivers DVD, které obsahuje neaktuální Intel 100 Series/C230 Chipset Family SATA AHCI Controller, bez tohoto driveru nemohu nainstalovat systém, vypálený obraz DVD a v něm zaměněné dané soubory za aktuální mi z mně neznámého důvodu PC nebere, jak mam postupovat dál? Verze driveru je 14.5.... a já potřebuji 14.6.

Zdravím, koupil jsem toto zboži a po sestaveni a zapnuti se mi na monitoru nezobrazi ani post, ani nic nenabehne, jako by byl PC stale vyply a monitor nedetekoval signal a to i pokud pouziju port jak integravane GPU, tak hlavni GPU(tu jsem se starymi komponentami testoval), tak nevim v cem je problem, myslite ze to muze byt zdrojem, ten jediny neni novy a neni ani nejnovejsi, nicméne je 500W, tak myslim, ze by měl stačit, v opačném případě asi vadná deska, že?

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií