Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS B85M-G PLUS / USB 3.1

Zobraziť katalóg
ASUS B85M-G PLUS / USB 3.1
Základná doska Intel B85, DDR3 1600, 1x PCIe x16, SATA III, USB 3.0, GLAN, 8ch audio, DVI, D-Sub, HDMI, sc1150, mATX
Kód:  AC958h2b Produktové číslo:  90MB0MF0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS B85M-G PLUS / USB 3.1

Špičková základná doska so socketom LGA 1150 pre procesory Intel Haswell od svetového lídra v oblasti Motherboard, spoločnosti ASUS. Na jej výrobu boli použité iba prémiové súčiastky od kondenzátorov s extrémne dlhou životnosťou až po najrôznejšie ochrany proti elektrostatickým výbojom, ktoré by inak mohli nenávratne poškodiť vaše komponenty.

Základná doska je vybavená päťstupňovou ochranou, ktorá zaručí nadštandardné životnosť všetkých komponentov a ušetrí vám tak veľa peňazí. Jednou z najkritickejších častí dosky je bezpochyby napájací kaskáda. Kvalitné prvky a precízne dodávka prúdu pre procesor podľa jeho požiadaviek sú základom pre silné a stabilné napájanie. Tiež operačnej pamäte si zaslúži zvýšenú pozornosť, a preto je ich napájanie vybavené ochranami proti skratu a preťaženiu. Všetky ostatné obvody sú navyše chránené proti elektrostatickému výboju a použité kondenzátory dosahujú mnohonásobne vyššej životnosti.

Aby sa dosiahla čo najefektívnejšej prevádzky, je doska vybavená špeciálnym čipom EPU, ktorý neustále monitoruje aktuálnu spotrebu a inteligentne upravuje nastavenie pre jej zníženie. Výsledkom je tak ekologickú prevádzku, minimálny hluk a tiež dlhá životnosť vplyvom menšieho zahrievanie. Pomocou utility ASUS Fan Xpert 2 môžete nastaviť rôzne profily pre chladenie systému a vyladiť si tak počítač podľa toho, či dávate prednosť tichu alebo nižším teplotám.

Využite výhody rozhrania USB 3.1 v podobe dvojice integrovaných portov typu A a C na zadnom paneli umožňujúce prenos dát bleskovou rýchlosťou až 10 Gb / s, čo je dvojnásobok oproti rozhranie USB 3.0 a navyše je plne zachovaná spätná kompatibilita pre vaše existujúce USB zariadenie.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1150 Hotovo!
Čipset
Intel B85 Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1150 Hotovo!
Čipset
Intel B85 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
1 600 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, S/PDIF header, Serial ATA II, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Serial ATA II
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky micro ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS B85M-G PLUS / USB 3.1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS B85M-G PLUS/USB 3.1 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS B85M-G PLUS/USB 3.1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS B85M-G PLUS/USB 3.1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS B85M-G PLUS/USB 3.1.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií