Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

ASUS EeeBook E502SA/R517SA

Zobraziť katalóg
ASUS EeeBook E502SA/R517SA
Notebook – Intel CPU, 15.6" LED 1366×768 matný, RAM 4GB, Intel HD Graphics, HDD 1TB, WiFi, Bluetooth 4.0, webkamera, HDMI, USB 3.0, 2-článková batéria, Windows 10
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NA604b0nad Produktové číslo:  E502SA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS EeeBook E502SA/R517SA Predaj skončil

ASUS EeeBook E502SA/R517SA

Notebook ASUS EeeBook E502SA s 15,6 palcovým displejom je navrhnutý v neuveriteľne štýlovej konštrukcii s hmotnosťou pod 2 kg, vďaka tomu sa veľmi ľahko prenáša. Srdcom je dvojjadrový procesor Intel Celeron, pohodlnú prácu sprostredkuje chiclet klávesnica s toupadom a ako operačný systém tu figuruje Windows 10.

Kľúčové vlastnosti

  • 15,6" displej v lesklom vyhotovení
  • Štýlový dizajn a elegantné tvary
  • Ideálny na časté prenášanie
  • Chiclet klávesnica pre pohodlné písanie

Chiclet klávesnica aj webkamera

Prednosťou tohto modelu je chiclet klávesnica, ktorá zaistí pohodlné písanie. Je veľmi odolná, prináša príjemnú hmatovú odozvu a neunaví vaše prsty ani po dlhodobom písaní. Pripojte sa k internetu pohodlne a bez zbytočných káblov s bezdrôtovou technológiou WiFi a usporiadajte videokonferencie alebo chatujte s kamarátmi tvárou v tvár so vstavanou webkamerou.

Nový systém Windows 10

Ako operačný systém bol v tomto notebooku zvolený Microsoft Windows 10, ktorý prináša vylepšené prostredie, prispôsobiteľnú ponuku Štart a rýchlejšie reakcie, než kedykoľvek predtým. Súčasťou systému je nový Windows Store s množstvom aplikácií zadarmo aj platených a úplne nový prehliadač Microsoft Edge, s ktorým je surfovanie na internete hračka.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS EeeBook E502SA/R517SA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS EeeBook E502SA/R517SA.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií