Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS F556UF

Zobraziť katalóg
ASUS F556UF
Notebook - Intel CPU, 15.6 "LED 1920x1080 antireflexná, RAM 8GB, NVIDIA GeForce 930mm 2GB, HDD 1TB, DVD, WiFi, Bluetooth 4.0, webkamera, HDMI, USB 3.0, 2 článková Li-Pol batéria, Windows 10
Kód:  NA566a5NAD Produktové číslo:  F556UF Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS F556UF

Výkonný zástupca moderných notebookov, kombinujúci moderné technológie a flexibilitu v atraktívnom dizajne. Prvotriedny audio systém SonicMaster či technológie Splendid vás celkom iste presvedčí o dokonalosti tohto notebooku. Ľahká konštrukcia je priamo predurčená pre každodenné pracovné cesty alebo len ako výnimočný doplnok pre vašu domácu zábavu.  

kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný brúsený kovový povrch
  • Vynikajúci zvuk pomocou systému SonicMaster
  • Veľmi nízka hmotnosť
  • Dokonalý obraz s technológiou ASUS Splendig a Eye care
  • Polymérová batéria s extra dlhou výdržou

vyvážený výkon

Vašu plynulú jazdu zaistí poslednej generácie procesorov INTEL CORE. Spolu s 8 GB pamäte už nie je nutné riešiť dostatočný výkon všetkým programom. Pre náročnejších grafické programy iste oceníte samostatnú grafickú kartu NVIDIA GeForce 930mm s vlastnou 2 GB pamäťou. Všetky vaše dáta možno s kľudným srdcom uložiť na klasickú HDD jednotku s kapacitou 1 TB.

Dokonalý obraz a zvuk

Full HD displej s antireflexnou úpravou dodá vašim multimediálnemu obsahu úplne iný rozmer. Technológia ASUS Splendid vyniká úplne živými farbami a sýtosťou, ktorá vás doslova uchváti. Pre lepšiu čitateľnosť a zníženie únavy ASUS prináša režim Eye Care. Ten znižuje úroveň vyžarovaného modrého svetla až o 33%.

Pri sledovaní HD filmov určite postrehnete špičkový zvukový výkon vďaka technológii SonicMaster. Tá zaisťuje bohatý zvuk, výrazné výšky a nízkej hĺbky vďaka špeciálne umiestneným reproduktorom a využitie špeciálneho softvéru.

Spojenie s priateľmi

Pomocou portov HDMI, USB 3.0 a VGA veľmi ľahko pripojíte všetky vaše zariadenia. Pre bezdrôtovú komunikáciu možno použiť Wi-fi alebo Bluetooth.

Technológia ASUS Smart Gesture optimalizuje použitie gestá na touchpadu. Jeho citlivosť a presnosť vás doslova uchváti. Vďaka jedinečnej vnútornej konštrukcii a technológii ASUS IceCool už nie je nutné riešiť nadmerné prehrievanie. Notebook bude udržiavať vnútornú teplotu dôležitých komponentov medzi 28 ° a 35 ° C.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS F556UF Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS F556UF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS F556UF.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií