Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS R9 FURY X 4G

Zobraziť katalóg
ASUS R9 FURY X 4G
5 1 hodnotení
Grafická karta R9FURYX-4G, 4GB HBM (1000MHz), AMD Radeon R9 FURY X (1050MHz), 4096bit HBM, PCIe x16 3.0, CrossFire, HDMI, 3x DisplayPort, vodné chladenie
Kód:  EC571x Produktové číslo:  90YV08N0-U0NA00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS R9 FURY X 4G

HDM ako symbol extrémneho výkonu

Pýtate sa, vďaka čomu dosahuje ASUS R9FURYX-4G tak špičkového výkonu? Používa najmodernejšiu pamäť zvanú High Bandwidth Memory (HBM). Tá je 3 × výkonnejšia ako GDDR5. Nájdeme v nej zbernicu so 4 096 bitmi, čo umožňuje využívať chod pamäti aj pri nižšej frekvencii.

Vzhľadom k vysokému výkonu je teplota grafickej karty znižovaná pomocou vodného chladenia, ktoré je navyše tichšie. Ku grafickej karte môžete pripojiť až 3 monitory alebo televízor pomocou DisplayPortu, prípadne využiť pre ten štvrtý aj port HDMI.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vodní chlazení je tišší a efektivnější.

Vodné chladenie je tichšie a efektívnejšie.

Technológia pre vyšší herný komfort

Grafická karta ASUS R9FURYX-4G využíva kombináciu, ktorá jednoducho funguje. Ľahko si zvyknete na najmodernejší Microsoft DirectX 12, ktorý prináša novú úroveň v realistickej vizualizácii a grafickom výkone. Nechýba najnovšia technológia v podobe AMD Eyefinity pre pripojenie až 6 displejov a vytvorenie takého herného zážitku, na ktorý nikdy nezabudnete.

U grafickej karty od AMD nesmie samozrejme chýbať ani technológia AMD CrossFire pre využitie viac grafických kariet a získanie extrémneho výkonu. S technológiou AMD HD3D sa tešte na perfektnú optimalizáciu stereoskopického 3D formátu pre hranie hier alebo sledovanie filmov.

Ľahké pretaktovanie v sekunde

S používateľským rozhraním GPU Tweak II grafickú kartu ASUS R9FURYX-4G jednoducho pretaktujete. Jedným kliknutím potom maximalizujete výkon. Odstránia sa vizuálne efekty, služby a procesy Windows a preorganizujeme pamäť. Potom si už vychutnávate ten najlepší herný zážitok.

S XSplit Gamecaster získate možnosť ľahko streamovať a nahrávať svoje vzrušujúce hranie. Ku grafickej karte získate jednoročnú prémiovú licenciu, aby ste mohli využiť jej plný potenciál.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
S GPU Tweak II si svou grafickou kartu snadno přetaktujete.

S GPU Tweak II si svoju grafickú kartu ľahko pretaktujete.

  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
195 mm Hotovo!
Výška
39 mm Hotovo!
Hĺbka
115 mm Hotovo!
Modelové označenie
R9 Fury X Hotovo!
Počet stream procesorov
4 096× Hotovo!

Rozmery

Šírka
195 mm Hotovo!
Výška
39 mm Hotovo!
Hĺbka
115 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
R9 Fury X Hotovo!
Počet stream procesorov
4 096× Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Typ pamäte
HBM Hotovo!
Šírka zbernice
4 096-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 050 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
500 MHz (0,5 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
4 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
Radeon VR-Ready Hotovo!
Podpora zapojenia viacerých kariet
Quad CrossFireX Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

Prídavné napájanie
2× 8-pin Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS R9 FURY X 4G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS R9 FURY X 4G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS R9FURYX-4G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS R9FURYX-4G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS R9 FURY X 4G.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií