Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS ROG STRIX GL502VS

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX GL502VS
Herný notebook - Intel CPU, 15,6 "LED 1920 x 1080 IPS antireflexné, RAM až 32 GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GB GDDR5, SSD až 512 GB + HDD na 1 TB 7200 ot./min, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, HD webkamera, HDMI, mini DisplayPort, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 Gen 2, podsvietená klávesnica, 4-článková batéria, Windows 10 Home
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NA668n0NAD Produktové číslo:  GL502VS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX GL502VS

Povera, že notebook nemôže slúžiť ako hrací automat, už dávno. Exkluzívne modely z rady Game Gamers vyniká pre všetky štandardné tabuľky . Vysoko kvalitné spracovanie a exkluzívne detaily robia tento kus umeleckým dielom. Najnovší herný notebook ROG GL502VS vás zachytí štíhlym oranžovo-čiernym dizajnom, aj keď ukrýva mimoriadne výkonné komponenty.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový dizajn a veľmi výkonný hardvér
  • Full HD IPS displej s antireflexnou povrchovou úpravou
  • Výkonná grafická karta NVIDIA GeForce GTX 1070 s novým jadrom Pascal
  • Podpora virtuálnej reality
  • Podsvietená herná klávesnica

Exkluzívny hardvér

Notebooky ROG GL502VS sú napájané výkonnými procesormi Intel a najnovšou grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1070. Táto kombinácia prináša neuveriteľný výkon, takže nebudete mať problémy s spustením najnovších plnohodnotných hier v budúcnosti . Môžete tiež preniesť svoje zážitky do svojich obľúbených webových služieb.

Kompletné vybavenie

Veľký displej IPS s vysokým rozlíšením 15,6 "s antireflexnou vrstvou eliminuje oslnenie, takže získate perfektný obraz bez akéhokoľvek rušenia.Dostatok miesta pre vaše hry a aplikácie ponúka buď rýchly SSD až 512 GB, veľký 1TB klasický pevný disk alebo ich kombináciu. Rozsiahle vybavenie tiež dopĺňa množstvo portov vrátane HDMI a najnovšieho konektora USB 3.1 Type C. Bluetooth 4.1 a rýchle WiFi 802 sa používajú na spojenie so svetom.11ac. Notebook je dodávaný s predinštalovaným systémom Microsoft Windows 10 Home.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS ROG STRIX GL502VS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX GL502VS.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií