Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS STRIX CLAW DARK EDITION

Zobraziť katalóg
ASUS STRIX CLAW DARK EDITION
4,8 6 hodnotení
Herná myš optická, 5000dpi, 1000 Hz, akcelerácia až 30G, 3 programovateľné tlačidlá, USB
Kód:  NA748p1 Produktové číslo:  90YH00C2-BAUA00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS STRIX CLAW DARK EDITION

Precízne spracovaná herná myš STRIX Claw DARK EDITION vychádzajúca z novej rady herného príslušenstva od spoločnosti Asus. Jedinečná pre hranie strieľačiek FPS, kedy vás ohromí neskutočnou presnosťou, pohodlím a množstvom výhod oproti iným hráčom. Myš ponúka špičkový optický snímač s rozlíšením 5 000 DPI a veľa možností prispôsobenia, vrátane flexibilného nastavenia DPI. To všetko umocňuje luxusný dizajn a ergonomické prevedenie pre pravákov pre maximálne pohodlie a komfort.

Kľúčové vlastnosti

  • Edícia DARK EDITION s komplet čiernym dizajnom
  • Citlivosť až 5000 DPI
  • Optický snímač PixArt
  • Skvele padne do ruky
  • Spoľahlivé spínače
  • 3 programovateľné tlačidlá

Perfektný snímač

Každý hráč určite vie, že optické snímače poskytujú oveľa väčšiu presnosť a plynulejšie pohyby ako pri klasických laserových snímačoch. Vysoko presný herný optický snímač PixArt PMW3310 sníma rýchlosťou až 3,32 metrov za sekundu. Taktiež nepoužíva funkciu vyrovnania nerovného pohybu, ktorá v určitých prípadoch môže skôr uškodiť a tak si môžete vychutnať snímanie v pomere 1:1 bez akýchkoľvek korekcií.

Kvalitné spracovanie

Výrobca vybavil myš japonskými spínačmi Omron D2F-01F disponujúcimi vyšším zdvihom než väčšina štandardných spínačov - tým je zaistené plynulé klikanie a vynikajúca odozva. Naprogramovať si môžete až 3 tlačidlá pomocou intuitívneho softvéru. STRIX Claw DARK EDITION je vyrobená z kvalitných materiálov a nehrozí tak, že by po niekoľkých týždňoch prestala fungovať alebo sa zaseklo koliesko.

Intuitívna personalizácia

Myš zahŕňa sadu intuitívneho softvéru Strix pre jednoduchú správu a pokročilé prispôsobenie. Navyše v sebe myš ukrýva integrovanú pamäť, kam sa vaše nastavenia uložia a vy tak môžete hrať vždy a kdekoľvek chcete.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,18 cm Hotovo!
Výška
4,53 cm Hotovo!
Hĺbka
12,26 cm Hotovo!
Hmotnosť
110 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
5 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Dĺžka kábla
2 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS STRIX CLAW DARK EDITION Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS STRIX CLAW DARK EDITION. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS STRIX CLAW DARK EDITION. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS STRIX CLAW DARK EDITION. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS STRIX CLAW DARK EDITION.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií