Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Aplikace

Diskusia k ASUS X751LJ-TY033T biely

Zobraziť katalóg
ASUS X751LJ-TY033T biely - Notebook

Diskusia k ASUS X751LJ-TY033T biely

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS X751LJ-TY033T biely, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS X751LJ-TY033T biely ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS X751LJ-TY033T biely vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den chci se zeptat rozjede tento notebook minecraft,Wot,GTA V a CS GO? A je podsvicena klavesnice?

Jde hrát na tomto notebooku minecraft i gta 4

chci se zeptat,vím že se na tyhle věci ptá každej, ale rozjede to battlefield 4?

dobry den.chtel bych se zeptat jaky ma rozliseni dekuji

Dobrý den, jak na tomto notebooku udělat zmíněný "boost" procesoru z 2.2GHz na 2.7GHz ? Děkuji

Rozjede tento notebook hru world of tanks ?

Rozjede tento notebook hru Alien isolation?

Dobrý deň, v piatok som prevzala notebook, všetko bežalo ako má. Pred vypnutím sa notebook aktualizoval, a po aktualizácii prestal touchpad reagovať. Kurzor sa nedá ovládať, bolo nutné zapojiť myš. Aj po ďalšej aktualizácii touchpad stále nereaguje. Viete mi s tým poradiť? Ďakujem.

Dobrý deň, chcem sa opýtať na rozlíšenie displeja notebooku - ASUS X751LJ-TY033T biely, nakoľko v popise výrobku je uvádzané rozlíšenie 1600x900 a v parametroch výrobku 1366x768. Ďakujem, Robo

Dobrý den nedavno jsem si o vás zakoupil tenhle notebook bohuzel jsem notebook obdrzel bez priručky a bez nabiječky tak jsem musel koupit unirverzalni nabiječku mám jen dotaz na jake napeti mam nastavit nabiječku aby se notebook nabijenim nepoškodil diky.

12
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií