Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Galaxy A55 | A35 5G

ASUS ZenFone 5 A501CG 8 GB červený

Zobraziť katalóg
ASUS ZenFone 5 A501CG 8 GB červený
4,6 423 hodnotení
Mobilný telefón 5" 1280 x 720 IPS Gorilla Glass 3, procesor Intel Atom Dual-Core Z2560 1.6 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 8 GB, microSD až 64 GB, fotoaparát 8 Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G, microUSB OTG, Dual SIM (2x Micro SIM ), Lí-Ión 2110 mAh, Android 4.3
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  NA005d2 Produktové číslo:  90AZ00J3-M03740 Stránky výrobcu
ASUS ZenFone 5 A501CG 8 GB červený 122,29 € Použité

ASUS ZenFone 5 A501CG 8 GB červený

ASUS ZenFone 5 A501CG 8 GB červený je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Spoločnosť ASUS sa po dlhšej odmlke vracia k výrobe čistokrvných smartfóno, a to hneď v niekoľkých radoch a podporou Dual Sim, ktoré spoločne pomenoval ASUS ZenFone. Elegantne spracované telo sa ponúka hneď v niekoľkých farebných variantoch, a tak si môžete vybrať presne ten, ktorý bude najlepšie vystihovať vašu osobnosť. Model ZenFone 5, ako už názov napovedá, dostal 5" IPS obrazovku s vysoko odolným sklom Gorrila Glass 3. Dvojjadrový procesor si hravo poradí s väčšinou aplikácií, ktoré pobežia pod moderným operačným systémom Google Android 4.3 s grafickou nadstavbou ZenUI.

Nekompromisný výkon dvojjadrového procesora Intel Atom, ktorý pracuje na frekvencii 1,6 GHz, prináša plnulý beh v aplikáciách a drvivej väčšine súčasných hier. Vďaka technológii Hyper-Threading sa Atom vyložene vyžíva pri multitaskingových úlohách. V dokonalej symbióze s procesorom vnútri ZenFonu 5 žije rýchla operačná pamäť s kapacitou 2 GB. Na ukladanie dát je pripravené úložisko s kapacitou 8 GB, ktoré si navyše môžete ľahko rozšíriť až o ďalších 64 GB pomocou microSD karty. Krištáľovo čistý obraz si užijete na odolnom Gorilla Glass 3 displeji s uhlopriečkou 5" s jemným HD rozlíšením 1280 x 720 pixelov. Technológia IPS zaručí perfektné zobrazenie aj z veľmi ostrého uhla a spolu s ASUS TruVivid vám umožní vychutnať si to najlepšie podanie celého farebného spektra.

Inteligentný telefón ASUS ZenFone na komunikáciu s užívateľom používa operačný systém Google Android 4.3 s nadstavbovým používateľským rozhraním ZenUI. Toto intuitívne prostredie si okamžite zamilujete vďaka jeho jednoduchosti a zároveň inteligencii. S funkciou What's next si už nemusíte pamätať všetky vaše udalosti. Jednoducho si ich naplánujte v tejto prehľadnej aplikácii, ktorá vám je v pravrj chvíli sama pripomenie. Dôležité udalosti sprístupňované vašimi priateľmi na sociálnej sieti, emaily alebo SMS si môžete presunúť do aplikácie Do It Later. Rýchlo tak získate prehľad o vašich úlohách, na ktoré by ste inak museli neustále myslieť.

ZenFone 5 je vybavený WiFi adaptérom, pre okamžité pripojenie na internet. Pre rýchle prenosy dát možno rovnako tak využiť aj 3G modul. Nechýba ani GPS či Bluetooth. Na cestách aj na večierku vyhotovíte vďaka fotoaparátu dokonalé momentky vo vysokom rozlíšení až 8 MPx a na prednej strane telefónu je ukrytý snímač, ktorý poslúži ako webkamera pri videohovoroch. Unikátna technológia PixelMaster vylepší vaše fotografie, takže budú vždy vyzerať ako od profesionála. ASUS ZenFone je skvelý telefón nabitý tými najnovšími technológiami a funkciami. To všetko navyše za veľmi príťažlivú cenu.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ
Dotykový displej Hotovo!
Šírka
72,8 mm Hotovo!
Hĺbka
10,34 mm Hotovo!
Hmotnosť
145 g Hotovo!
Uhlopriečka displeja
5" (12,7 cm) Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Šírka
72,8 mm Hotovo!
Hĺbka
10,34 mm Hotovo!
Hmotnosť
145 g Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Značka procesora
Intel Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.3 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS ZenFone 5 A501CG 8 GB červený
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií