AD homeoffice PET

Diskusia k ASUS Zenfone GO ZB500KG čierny

Zobraziť katalóg
ASUS Zenfone GO ZB500KG čierny - Mobilný telefón

Diskusia k ASUS Zenfone GO ZB500KG čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS Zenfone GO ZB500KG čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS Zenfone GO ZB500KG čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS Zenfone GO ZB500KG čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobrý den rád bych se zeptal jestli tento telefon má na připojeni MHL

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda bude tento telefon dostupný do Vánoc?

Jakože fakt Android 5.0?

U telefonu v tuto chvíli nejsou uvedeny prakticky žádné technické údaje. Bylo by možné to napravit?

Dobrý den jaká je maximální životnost

Jeste se chci zeptat kdybych si uvas poridil vr bryle mohl bych pouzivat 360 stuonovy rezim pouze s pomocí napr. Acelerometru?

Dobrý den telefon jsem si dříve kupoval a chci se zeptat pisete zema gyroskop ale kdyz si zapnu aplikace tak mi pisi ze gyroskop nema chci tento telefon totiz na vr realitu. A jeste dotaz telefon ma 8gb pamet ale 4.11 gb je rezervováno systemem neni to neak moc?? A dalsi vec v telefonu mi zničeho nic nekjde SD zadna zkousel sem 4 a vsude jinde sly dekuji za odpoved

Dobrý den, je tento mobil v Českém jazyce? Děkuji

Dobrý den můžu se zeptat co si myslíte že je lepší accent neon nebo tento asus

Aka pamätova karta je najvhodnejšia pre tento mobil?

12
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií