Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy mini AD gaming

ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi čierny + Power case

Zobraziť katalóg
ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi čierny + Power case
3,7 9 hodnotení
Tablet - Intel Atom x3-C3200 Quad Core 1.2GHz 64-bit, dotykový 7" 1280×800 IPS, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, microSD až 64GB, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, 2x kamera 5MPx + 0.3MPx, microUSB, batéria 3450mAh Google android 5.0
Kód:  NA043j1 Produktové číslo:  Z370C-1A045A Stránky výrobcu
ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi čierny + Power case Predaj skončil

ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi čierny + Power case

vypnuté
Tablet ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi černý + Power case

Živý obraz

ASUS VisualMaster je súbor exkluzívnych technológií vizuálneho vylepšenia, ktoré kombinujú hardvér a softvér optimalizujúce všetky aspekty zobrazenia - vrátane kontrastu, ostrosti, farieb, čistoty a jasu. Výsledkom je neuveriteľne realistický obraz. S technológiami ASUS VisualMaster máte pocit, ako by ste tam naozaj boli.

vypnuté
Tablet ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi černý + Power case

Úžasné zábery

ASUS ZenPad 7 disponuje kamerou PixelMaster (5 Mpx + 0,3 Mpx), ktorá dokáže zachytiť snímky vo vysokom rozlíšení. Unikátna technológia privedie snímky k dokonalosti pomocou špeciálneho softvéru a optiky. Obľúbené selfíčka dostanú nový rozmer vďaka kamere, ktorá zachytí panoramatický záber so záberom až 140°.

vypnuté
Tablet ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi černý + Power case

Zvuk ako v kine

Samostatne predajný ASUS Audio case (nie je súčasťou balenia) je príslušenstvo, ktoré vášmu tabletu ASUS ZenPad 7 dodá 5.1-kanálový priestorový zvuk. O ďalšie vylepšenia sa starajú technológie DTS-HD Premium Sound a SonicMaster, takže si na tablete ASUS ZenPad 7 budete môcť užívať naozaj dokonalý zvuk.

vypnuté
Tablet ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi černý + Power case

Štýlový dizajn

Dizajn tabletu ASUS ZenPad 7 sa nesie na vlne moderných vplyvov a jednoduchého čistého vzhľadu, ktoré z neho robia univerzálneho a štýlového spoločníka. Tieto prvky sú inšpirované Zenovou filozofiou a snažia sa o vyváženosť medzi krásou a výkonom.

Neustále plný energie

Spolu s tabletom dostanete aj unikátne puzdro Power case (súčasť balenia). To je nielen elegantné, najmä však dodá vášmu tabletu ešte viac energie. Túto vychytávku oceníte najmä na dlhých cestách a všade tam, kde nemáte možnosť tablet okamžite dobiť. Batérie v kombinácii s puzdrom vám umožnia pracovať alebo užívať si zábavu až neskutočných 16 hodín, čo vystačí nielen na cestu cez celú republiku, ale pokojne aj na druhý koniec sveta.

vypnuté
Tablet ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi černý + Power case

vypnuté
Tablet ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi černý + Power case

Väčší, napriek tomu menší

ASUS ZenPad 7 je 7-palcový tablet, kde displej zaberá celých 72 % plochy zariadenia. Toho bolo docielené dramatickým zmenšením postranných rámčekov a tablet tak nepresahuje veľkosť iných 7-palcových prístrojov.

Dokonalý obraz na prvý pohľad

Každý pixel obrazu je optimalizovaný pred vlastným zobrazením. Na vlastné oči tak uvidíte obraz s maximom dokonale ostrých detailov v najjasnejších aj najtmavších častiach snímky.

vypnuté
Tablet ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi černý + Power case

vypnuté
Tablet ASUS ZenPad 8 (Z380C) 16GB WiFi bílý + Power case

Úplne nové rozhranie Zenu

Používateľské rozhranie ASUS ZenPadu prináša viac ako 1 000 funkcií, ktoré vylepšujú alebo rozširujú štandardné rozhranie systému Android. Môžete sa tešiť na jednoduchšie a pohodlnejšie ovládanie, elegantný dizajn a čistejší vizuálny štýl - všetky dôležité informácie budú vždy umiestnené v popredí a uprostred obrazovky.

vypnuté
Tablet ASUS ZenPad 8 (Z380C) 16GB WiFi bílý + Power case

Veľké možnosti prispôsobenia

ASUS ZenPad ponúka inovatívne spracovanie, ktoré umožňuje jednoduché prispôsobenie tabletu pomocou výmeny krytov. Tieto kryty zmenia nielen farbu tabletu, ale pridávajú aj extra funkcie a dokonale ladia so štýlom tabletu ASUS ZenPad.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi čierny + Power case
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi černý + Power case. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi Schwarz + Power case. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi Schwarz + Power case. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16 gigabájt WiFi + Fekete Teljesítmény ügy.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií