PET Aplikace

ATEN US424

Zobraziť katalóg
ATEN US424
4,4 5 hodnotení
Prepínač – periférie USB 2.0 4:4
Kód:  NK395b Produktové číslo:  US-424 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ATEN US424

Zdieľajte klávesnicu, myš a 2 ďalšie periférie medzi štvoricou zariadení, ako sú televízia, multimediálne centrá alebo vaše vlastné HTPC. Prepínanie medzi koncovými zariadeniami eliminuje zvýšenie nákladov na samostatnú USB klávesnicu, myš a periférne zariadenia pre každý vstupný prvok. Ideálny spôsob, ako zdieľať USB periférnych zariadení v multimediálnom aj kancelárskom prostredí.

Parametre a špecifikácia:

Konektory:
4× USB výstup
4× USB vstup (hosť)

Prečítať viac

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ATEN US424 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ATEN US424. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ATEN US424. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ATEN US424. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ATEN US424.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií