AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Atomic Motion 25 veľkosť 7,0

Zobraziť katalóg
Atomic Motion 25 veľkosť 7,0
Topánky na bežky – šírka: 106mm, integrovaná podpora päty, skvelá kombinácia pevnej opory a vysokej úrovne pohodlia, hmotnosť: 960GM (pár), veľkosť: 42–46.7 EUR
Kód:  SPTms0597 Produktové číslo:  887445066927 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Atomic Motion 25 veľkosť 7,0

Vyrazte na bežky s kvalitným a spoľahlivým vybavením poprednej rakúskej spoločnosti Atomic. Komfortná topánka Atomic Motion 25 pre turistické bežkovanie je mimoriadne ľahká a ponúkne vám veľmi dobrú oporu pri stúpaní a zjazde. Jej vrchná časť je prekrytá vodoodolnou membránou, s ktorou zostanú vaše nohy v suchu po celú dobu. Podošva SNS Profil Touring je kompatibilná s 1-hrazdičkovým SNS Profil viazaním a vďaka tejto podošve nebudete mať problém ani s pomalším pohybom. S Motion 25 zdoláte akýkoľvek terén a obľúbený šport si užijete na maximum.

Odolná lyžiarska bežecká obuv Atomic Motion 25

  • Pevná opora a zároveň vysoká úroveň pohodlia
  • Podošva uľahčuje pohyb pri nižších rýchlostiach
  • Kompatibilita so systémom viazania SNS Profil
  • Štandardné šnúrovanie s predným krytom proti snehu
  • Vrchná časť pokrytá vodoodolnou membránou
  • Udrží vaše nohy v teple a suchu
  • Jednoduché a rýchle obúvanie
  • Integrovaná podpora päty
  • Unisex, veľkosť: 7,0
  • Hmotnosť páru: 960 g
  • Šírka: 106 mm

Prepracované detaily

Atomic vsádza na moderné a predovšetkým precízne spracovanie, ktoré vám sľubuje maximálne pohodlie. Predný kryt so zapínaním na zips zakrýva štandardné šnúrovanie a zamedzuje priechodu snehu dovnútra, vďaka čomu sa nemusíte obávať nepríjemného chladenia nôh. Vnútri navyše nájdete špeciálne zateplenie Thinsulate a ďalšou výhodou je aj integrovaná podpora päty. Obúvanie vám uľahčí zips umiestnený v strede topánky a poteší vás nízka hmotnosť, konkrétne 960 gramov na celý pár. Štýlový dizajn Motion 25 v kombinácii čiernej a červenej farby sa hodí pre ženy aj pre mužov.

SNS Profil viazania

Systém SNS sa radí medzi najobľúbenejšie a najpoužívanejšie systémy u bežeckého lyžovania. Delíme ho ďalej na 2 typy – SNS Profil a SNS Pilot. Obuv Atomic Motion 25 je navrhnutá pre viazanie SNS Profil, ktoré je určené na rekreačné lyžovanie. Pri tomto systéme sa topánka upína iba pomocou jednej hrazdičky, zatiaľ čo u SNS Pilot je topánka vybavená dvoma hrazdičkami. Ak sa teda práve nechystáte na preteky alebo iné bežecké lyžovanie náročné na výkon, SNS Profil systém by vám mal bohate stačiť.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Atomic Motion 25 veľkosť 7,0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Atomic Motion 25 velikost 7,0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Atomic Motion 25 Größe 7.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Atomic Motion 25 Größe 7.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Atomic Motion 25 méret 7.0.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií