AlzaPlus+ děti MPLA316412

ATTITUDE Detské mydlo bez vône 300 ml

Zobraziť katalóg
ATTITUDE Detské mydlo bez vône 300 ml
Tekuté mydlo na telo, šampón a kondicionér (3 v 1) s pumpičkou
Kód:  MYD086 Produktové číslo:  626232466027 Stránky výrobcu
ATTITUDE Detské mydlo bez vône 300 ml Predaj skončil

ATTITUDE Detské mydlo bez vône 300 ml

Jemné tekuté mydlo bez vône na telo i vlasy je určené deťom. Má šetrné zloženie a navyše deti každý deň bude vítať roztomilý obrázok na obale mydla. Mydlo je vyrobené z 95% biologicky rozložiteľných prírodných zložiek, rozmaznáva detskú pokožku aj vlasy, zanecháva ich jemné, čisté a prirodzene hydratované. Prípravok neobsahuje žiadne škodlivé látky, parabény, ftaláty, farbivá alebo umelú parfumáciu. PH šampónu je prispôsobené pH pokožky, prípravok je preto vhodný na každodenné použitie aj pre citlivú pokožku. Tento produkt značky ATTITUDE je hypoalergénny, bez nežiaducich látok, z rastlinných zdrojov a má certifikáciu Ecology.

Kľúčové vlastnosti

  • Mydlo je možné použiť na telo aj ako šampón a kondicionér na vlasy
  • Zanecháva pokožku jemnú, čistú a hydratovanú
  • Je určené aj pre citlivú pokožku
  • 95% biologicky rozložiteľných prírodných zložiek
  • Je šetrné k prírode aj k detskej pokožke a vlasom
  • Certifikácia EcoLogo - potvrdzuje šetrnosť k životnému prostrediu

Tekuté mydlo je šetrné k pokožke detí ik prírode. Má 100% recyklovateľný obal s praktickou dávkovacou pumpičkou, ktorá reguluje spotrebu prípravku. Prírodné zloženie a neprítomnosť škodlivých látok je testovaná nezávislým laboratóriom. Certifikácia EcoLogo potvrdzuje šetrnosť k životnému prostrediu. Kanadské hypoalergénne tekuté mydlo má prírodné zloženie a vaše deti ocenia, že nepáli v očiach. Doprajte deťom šetrné mydlo, ktoré udrží ich pokožku i vlasy zdravé a svieže!

Zloženie

Aqua, decyl Glucoside, coco-Glucoside, glycerín, dicaprylyl éter, glyceryl Oleate, citric acid, sodium benzoate, lauryl alcohol, potassium Sorbate

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ATTITUDE Detské mydlo bez vône 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ATTITUDE Dětské mýdlo bez vůně 300 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií