PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Audio-technica ATH-W1000Z

Zobraziť katalóg
Audio-technica ATH-W1000Z
Slúchadlá Hi-Fi, uzavretá, meniče 53mm, dvojité tlmenie, rozsah 5-42000Hz, citlivosť 101dB, 43Ohm, kábel 3m, jack 6.3mm
Kód:  ADT006n Produktové číslo:  4961310129330

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Audio-technica ATH-W1000Z

ATH-W1000Z boli od prvých nákresov zamýšľané ako slúchadlá pre najvyššiu úroveň presnosti a hudobného realizmu z digitálneho záznamu vo vysokom rozlíšení. Starostlivý návrh, vycibrené materiály a zhotovenie, kde sa zručná remeselná výroba dotiahla do stavu akustického umenia - to všetko leží za reprodukciou bez kompromisov tak, aby tieto slúchadlá uspokojili poslucháčov s profesionálnym sluchom.

Kľúčové vlastnosti

  • Slúchadlá pre zapálených hudobných nadšencov
  • HiFi zvuk v plnej kráse ako na veľkej zostave
  • Špeciálne meniče pre zvukový výkon s vysokou vernosťou
  • Dvojkomorové tlmenie pre presnejšie basy
  • Systém 3D Wing pre perfektné posadenie a dlhodobé pohodlie
  • 4-jadrový kábel z bezkyslíkatej medi pre dokonalý prenos signálu

Zvuk veľkej zostavy

Výkonné, osobitne navrhnuté 53 mm meniče s kmitočtovým rozsahom 5 až 42 000 Hz vykreslia zvuk do mimoriadneho rozlíšenia s úžasnou rovnováhou pre najhlbšie basy, bohaté stredy aj otvorené vysokofrekvenčné tóny. Dvojkomorové tlmenie D.A.D.S. ešte viac utvrdzuje zvukové vlastnosti potlačením skreslenia komory pre správne hutnú reprodukciu hlbokých basov bez nadbytočných presahov.

Drevo nielen pre vzhľad

Ľahká, a pritom pevná konštrukcia z horčíka bola spojená špeciálnou metódou s dreveným telom tak, aby sa ešte viac znížila nežiaduce rezonancie. Zvolené bolo teakové drevo, ktoré má žiaduce vlastnosti pre zvuk. Zjemňuje zvuk, zlepšuje jeho prirodzenosť a podporuje dynamický basový prejav. Pokročilý systém 3D Wing podporuje reprodukciu aj komfort, pretože rozkladá tlak slúchadiel na veľkú plochu. O chvíľu o nich nebudete ani vedieť.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Hnedá Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Audio-technica ATH-W1000Z Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio-technica ATH-W1000Z. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audio-Technica ATH-W1000Z. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audio-Technica ATH-W1000Z. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Audio-Technica ATH-W1000Z.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií