Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Autentické športy čierne / zelené

Zobraziť katalóg
Autentické športy čierne / zelené
Skladacia kolobežka dieťa, veľkosť koliesok 205 mm, nosnosť 100 kg, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa7336 Produktové číslo:  4260341181370 Stránky výrobcu
Autentické športy čierne / zelené Predaj skončil

Autentické športy čierne / zelené

Chcete, aby vaše deti užili zábavné športy? To všetko a oveľa viac ponúka kvalitný skládací skúter Authentic Sports. Tento originálny model v atraktívnom čierno-zelenom dizajne ponúka množstvo scenérií, ktoré predurčujú jeho časté používanie. Stabilita je zabezpečená pevnou hliníkovou konštrukciou v kombinácii so širokou doskou s obvodovou výstužou

Kľúčové vlastnosti

  • Odolná hliníková konštrukcia
  • Individuálne nastavenie - nastaviteľné riadidlá v rozmedzí 77 - 102 cm
  • Bezpečnostné reflektory pre dobrú viditeľnosť
  • Skvelý výkon vďaka vysokokvalitnému zariadeniu
  • Ložiská ABEC 7
  • Cast 205 mm kolieska s tvrdosťou 82 A
  • Široká doska s obvodovou výstužou 575 × 150 mm
  • Nosnosť až 100 kg
  • Rozmery v rozloženom stave 102 × 34,5 × 93,5 cm
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Skvelé jazdné vlastnosti

Ložiská Abec 7 a mimoriadne silná trecia brzda poskytujú vynikajúci jazdný výkon. V prípade nepriaznivých poveternostných podmienok chráni blatník predného a predného kolesa pred nečistotami. Bezpečnostné reflektory eliminujú riziko nehody v dôsledku zlej viditeľnosti. Individuálne nastavenia umožňujú nastaviteľné riadidlá, ktoré využívajú kolobežky pre menšie a väčšie deti. Stojan a ramenný popruh poskytujú pohodlnú manipuláciu a ľahkú prepravu. 

Táto hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetkých zákonných noriem v súlade s českými právnymi predpismi. Samozrejme, existuje vyhlásenie CE o zhode.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Autentické športy čierne / zelené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Authentic Sports černo/zelená . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Authentic Sports černo/zelená . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Authentic Sports černo/zelená . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hiteles Sport fekete / zöld.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií