Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Autokoberce so zvýšeným okrajom pre Škoda Octavia I Tour 2004-2010

Zobraziť katalóg
Autokoberce so zvýšeným okrajom pre Škoda Octavia I Tour 2004-2010
4-dielna sada so zvýšeným okrajom
Kód:  AUPR2906 Produktové číslo:  200201

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Autokoberce so zvýšeným okrajom pre Škoda Octavia I Tour 2004-2010 Predaj skončil

Autokoberce so zvýšeným okrajom pre Škoda Octavia I Tour 2004-2010

Komfort a pohodlie iste predstavujú významné aspekty pri výbere automobilového vozidla. Akonáhle vyberieme ten pravý, je potrebné začať myslieť na vybavenie interiéru. Táto otázka by sa rozhodne nemala podceňovať. Jednou z najvýznamnejších položiek v tejto veci sú bezpochyby autokoberce. Kvalitné automobilové koberce znamenajú nielen estetickú ozdobu, ale aj praktický doplnok. Gumové koberce garantujú oveľa vyššiu životnosť ako koberce klasické. Okrem toho pri výbere vhodného strihu perfektne zapadnú do daného typu vozidla. Materiál, z ktorého sú vyrábané, zaručuje nielen pevnosť a trvanlivosť, ale tiež perfektné usadenie na podlahe vozidla.

kľúčové vlastnosti

  • Zvýšený okraj - 28 mm
  • Špeciálna protišmyková úprava
  • Zosilnená nášľapná plocha koberca u vodiča pre väčší komfort pri riadení
  • Kvalitné, odolný a pevný materiál - guma
  • Jednoduchá údržba

Čisté auto a pohodlná jazda

Aktuálne sú pre vás k dispozícii vysoko kvalitné gumové koberce, ktoré boli vyrobené špeciálne na mieru pre vozidlo Škoda Octavia I Tour (2004 - 2010). Vďaka zvýšenému okraju zaručujú takmer 100% spoľahlivú ochranu vášho vozidla pred znečistením špinou z topánok. Zvýšený okraj bráni aj únikom vody a ďalších nečistôt do okolitého priestoru. Koberce sú vyrobené zo solídnych materiálov, ktoré sú odolné voči opotrebovaniu, čím garantujú svoju dlhovekosť. Ich spodná časť je vybavená špeciálnym protišmykovým stopkou. Okrem toho všetkého dokonale priľnú k podlahe vášho auta. Čistenie je viac než jednoduché - či už užijete iba vodu, či pridáte bežné čistiace prostriedky, údržba vám nezaberie viac ako pár minút.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Autokoberce so zvýšeným okrajom pre Škoda Octavia I Tour 2004-2010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gumové autokoberce pro Škoda Octavia I Tour 2004-2010. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Foot szőnyegek recés Skoda Octavia I Tour 2004-2010.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií