Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Autopark Kniha jazda 2017 pre 1 vozidlo + Mapa SR (Elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Autopark Kniha jazda 2017 pre 1 vozidlo + Mapa SR (Elektronická licencia)
Elektronická licencia – kniha jázd pre rok 2017
Kód:  EO100n2
Autopark Kniha jazda 2017 pre 1 vozidlo + Mapa SR (Elektronická licencia) Predaj skončil

Autopark Kniha jazda 2017 pre 1 vozidlo + Mapa SR (Elektronická licencia)

Autopark – Kniha jázd 2017 je ideálnym nástrojom pre jednoduché a rýchle vytvorenie knihy jázd vášho firemného, súkromného aj vypožičaného vozidla. Je určená pre slovenských zákazníkov – ponúka slovenskú aktualizáciu a zapracovanie patričnej legislatívy.

Program umožňuje spätne rekonštruovať knihu jázd za minulé roky až do súčasnosti podľa platnej legislatívy. Stačí zadať vaše pravidelné jazdy (určíte trasu a účel jazdy, početnosť používania jázd, obdobie výskytu jazdy, u firemného vozidla zadáte aj dáta a miesta čerpania PHM) a jednoduchý sprievodca vás krok za krokom povedie zostavením knihy jázd. Navyše si vzhľad tlačenej knihy jázd upravíte presne podľa svojich predstáv.

Jedna z mnohých ďalších funkcií programu umožňuje aj hromadné vkladanie vzorových jázd pomocou ročného kalendára – behom chvíľky tak vložíte jazdu napríklad do päťdesiatich dní v roku. Môžete si pohodlne evidovať aj ďalšie výdavky na vozidlo (nákupy oleja, náhradných dielov, servisy a pod.), sledovať spotrebu a štatistiku všetkých ďalších údajov za jednotlivé mesiace aj za celý rok. Môžete využiť aj Plánovač, ktorý vás automaticky upozorní na termíny servisu, stk, výmenu pneu, leasing, povinné ručenie atď. Používatelia tankovacích kariet (CCS, Benzina, OMV, Shell ad.) môžu načítať dáta v elektronickej podobe. Rovnako tak je možné načítať aj dáta z rôznych GPS systémov.

V knihe jázd je možné robiť akékoľvek dodatočné úpravy a zmeny, kedykoľvek je možné všetko prekontrolovať a prepočítať, zaktualizovať tachometer a pod.

Pre rýchly a komfortný výpočet vzdialeností trás a zobrazenie na mape možno použiť aj podrobnú mapu Českej republiky. Zadanie trasy a výpočet km je možné vykonať ako bežný slovný zápis trasy (napr. Praha, Brno, Praha) a ponechať na program, aby sám vyhľadal primeranú vzdialenosť v km, alebo je možné trasu zostaviť z ľubovoľne zvolených bodov priamo na mape.

Hlavné vlastnosti

  • Automatické generovanie podľa platnej legislatívy
  • Mapa ČR pre pohodlný výpočet kilometrov
  • Podpora GPS systémov a tankovacích kariet
  • Kompletná evidencia údajov o vozidle
  • Slovenská lokalizácia a legislatíva

Licencia

  • Elektronická licencia pre softvér Autopark Kniha jázd 2015 pre 1 vozidlo + Mapa SR
  • Bezplatné aktualizácie po celú dobu platnosti licencie
  • Program umožňuje spracovávať všetky minulé roky až do konca roka 2017

Licencia je určená pre inštaláciu na 1 samostatný počítač alebo 1 server so zdieľaním dát pre neobmedzený počet staníc. Predĺženie licencie o ďalší rok zabezpečí servisný poplatok (25 % z ceny programu), ktorý obsahuje aj telefonickú a mailovú podporu a bezplatné sťahovanie všetkých nových aktualizácií programu z internetu.

Systémové požiadavky:
Windows XP a vyšší (Vista, 7, 8, 8.1, 10, Server 2003/2008/2012).

Čo je to elektronická licencia?


Elektronická licencia je bežný softvér. Miesto škatule s médiom však od nás dostanete odkaz na stiahnutie softvéru a ďalej kód pre jeho aktiváciu. Nemusíte tak čakať na dodanie a môžete softvér používať už pár minút po zakúpení. Bližšie informácie o elektronických licenciách.

 
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií