Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Avengers – Hero Mashers – Drax

Zobraziť katalóg
Avengers – Hero Mashers – Drax
Figúrka – 20cm, vhodné pre deti od 4 rokov
Kód:  HRAa2503f Produktové číslo:  ASRT5010994848484
Avengers – Hero Mashers – Drax Predaj skončil

Avengers – Hero Mashers – Drax

Ktorého chlapca nebavia napínavé súboje medzi superhrdinami a zločincami? S akčnými figúrkami Hero Mashers si ich aj vaša ratolesť bude môcť prehrávať deň čo deň. V tomto balení nájdete postavu superhrdinu Drax, ktorý je známy z komiksov a filmov pochádzajúcich z dielne Marvelu. Všetky figúrky z tejto série sa dajú ľubovoľne rozoberať a zostavovať, takže si váš chlapec môže vytvoriť úplne nového superhrdinu s mnohými výnimočnými schopnosťami. Veľkosť figúrky je 20 centimetrov a radosť môže robiť deťom od 4 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Odnímateľné časti sa dajú navzájom kombinovať medzi figúrkami z tej istej edície
  • Ohybné končatiny
  • Kvalitné a odolné vyhotovenie
 

Parametre a špecifikácia

Výška hračky
20 cm Hotovo!
Druh
Figúrky Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
20 cm Hotovo!

Druh

Druh
Figúrky Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Avengers – Hero Mashers – Drax Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Avengers Hero Mashers - Drax. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Avengers Hero Mashers - Drax. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Avengers Hero Mashers - Drax. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Avengers Hero Mashers - Drax.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií