Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k AVG Internet Security 2016 predĺženie pre 2 počítače na 12 mesiacov (elektronická licencia)

AVG Internet Security 2016 predĺženie pre 2 počítače na 12 mesiacov (elektronická licencia) - Bezpečnostný softvér

Diskusia k AVG Internet Security 2016 predĺženie pre 2 počítače na 12 mesiacov (elektronická licencia)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AVG Internet Security 2016 predĺženie pre 2 počítače na 12 mesiacov (elektronická licencia), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AVG Internet Security 2016 predĺženie pre 2 počítače na 12 mesiacov (elektronická licencia) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AVG Internet Security 2016 predĺženie pre 2 počítače na 12 mesiacov (elektronická licencia) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zakupil som si u vas online cez internet AVG internet security. Predtym som pisal ze kde sa pise ten kod ktory ste mi zaslali napisali ste totalnu chujovinu ktora je pre totatalneho idiota. Sorry ale ked uz mate poriadne svoju pracu robit tak ju asi budem robit. No nic to som zistil konecne aj sam bez vasich rad. Ale ten kod nieje platny a to je super lebo vi neviete ci je platny alebo nie. Ci som ho pouzil alebo nie a viete co z tohto vypliva ze bud ste sa pomylili v pisani alebo mate nejaky super podvod na tom zarobit viac ale mne je jedno mna nevitocite. Kod je chybnny a nikto mi nepomoze. Len to som chcel. Pekne bohaty den vam prajem. Ps: Samozrejmostou je ze mate super webobchod ale to co u vas pracuje?

Môžete mi vysvetliť na co je ten aktivačný kód AVG intetnet security ktorý neviem kde mam zadať. Na stranke AVG mi napisali ze ani netusia co to je.

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií