Protiplnění

AVI-8 AV-4011-06

Zobraziť katalóg
AVI-8 AV-4011-06
Pánske hodinky
Kód:  KHO9630 Produktové číslo:  4895118831945

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AVI-8 AV-4011-06

Pánske letecké hodinky z kolekcie AVI 8 - Hawker Hurricane. Hodinky štýlom pripomínajú obdobie 2. svetovej vojny a inšpiráciou pre ich vzhľad sa stal britské jednomotorové stíhacie lietadlo Hawker Hurricane slúžiaci v RAF. Charakterizuje ich špičkovo spracovaný retro dizajn, športová elegancia a prehľadnosť ciferníka. Hodinky sa vďaka svojej originalite ľahko stanú neprehliadnuteľným doplnkom, ktorý dokáže potešiť svojho majiteľa každý deň.

Puzdro hodiniek, ktoré je vyrobené z ušľachtilej antikorovej ocele s čiernou povrchovou PVD úpravou, ukrýva spoľahlivý japonský strojček s batériovým pohonom. Hodinky sú vybavené chronografom - stopkami s presnosťou na 1/20 sekundy. Ich chod zobrazujú tri subciferníky. Nechýba dátumovka ani tachymeter. O ochranu čierneho ciferníka sa stará tvrdené minerálne sklíčko s vysokou odolnosťou proti oderu. 

Jednoducho pojaté indexy, luminiscenčné prvky i farebné akcenty na subciferníkoch posilňujú športový ráz hodiniek. Zaujímavým detailom je tiež drobná silueta stíhacieho lietadla nad dátumovkou. Vďaka vodoodolnosti zodpovedajúcej štandardu 5 ATM sa môžete s hodinkami na ruke v pokoji sprchovať alebo si umývať ruky pod tečúcou vodou.

     

Hlavné prednosti:

  • Pánske analógové hodinky v športovo elegantnom dizajne
  • Štýlovo pripomínajú 2. svetovú vojnu
  • Tvrdené minerálne sklíčko s vysokou odolnosťou proti oderu
  • Spoľahlivý japonský strojček na batériový pohon
  • Chronograf - stopky s presnosťou 1/20 sekundy
  • Tachymeter
  • Dátumovka
  • Luminiscenčné prvky

Originalita a štýl vo vysoko kvalitnom spracovaní

Tvrdené minerálne sklíčko, čiže Hardlex je minerálne sklo s povrchom upraveným proti oderu i poškriabaniu. Je mimoriadne odolné a naviac vyniká skvelými optickými vlastnosťami - takže údaje na ciferníku budú vždy dokonale čitateľné.

Mimoriadne kvalitný kožený remienok prekvapí nielen svojou trvanlivosťou a odolnosťou, ale aj pohodlím, ktoré poskytuje pri nosení. Navyše vďaka tŕňovej pracke, ktorou je remienok opatrený, sa perfektne prispôsobí zápästiu akejkoľvek veľkosti. 

Tachymeter je funkcia na hodinkách určená na meranie priemernej rýchlosti áut, motoriek či vlakov. Super záležitosť napríklad na automobilové preteky alebo do vlaku. Na štarte stlačíte stopky a po prejdení 1 km stopky zastavíte. Výslednú priemernú rýchlosť vozidla odčítate z číselníka tachymetra v mieste, kde je zastavená sekundová ručička. (Pretekárske i vlakové dráhy sú vybavené prvkami, ktoré umožňujú získať presnú informáciu o prejdenej dráhe)

Hodinky AVI dostanete v originálnej krabičke so záručným listom a návodom na použitie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AVI-8 AV-4011-06 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVI-8 AV-4011-06.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií