PET MPLA318265

AXE Signature plechová darčeková kazeta

Zobraziť katalóg
AXE Signature plechová darčeková kazeta
Darčeková sada obsahuje: AXE Pánska vôňa pre každý deň Signature drevo bohov a vanilka 150 ml + Axe Signature sprchový gél 200 ml
Kód:  VBAL0121 Produktové číslo:  8710908446498 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AXE Signature plechová darčeková kazeta Predaj skončil

AXE Signature plechová darčeková kazeta

Darčekový balíček Signature od obľúbenej značky AXE, je ideálny pre sebavedomých mužov, ktorí majú radi decentnú vôňu. Sada obsahuje pánsku vôňu Signature s podmanivou vôňou drevitých tónov a jemnej vanilky, sprchový gél Signature, ktorý skvele doplní pánsku vôňu a to všetko zabalené v originálnej plechovej kazete. Vôňa týchto produktu perfektne doplní váš osobitý štýl a rozhodne upúta pozornosť každej ženy.

Obsah balenia:

Axe Signature pánska vôňa 150 ml
Axe Signature pánsky sprchový gél 200 ml

Axe Signature pánska vôňa

Podčiarknite svoju osobitosť nezabudnuteľnou vôňou Signature od značky Axe. Rafinovaná kombinácia drevitých tónov, s jemnými tónmi vanilky je absolútne očarujúca. Axe Signature je ideálnou voľbou pre každý deň. Vôňa sa ľahko nanáša a to vďaka mechanickej pumpičke bez hnacieho plynu.

Zloženie:
Alcohol denat., Parfum, Alpha-Isomethyl ionone, Citral, Citrenollol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Použitie:
Aplikujte na telo vo vzdialenosti 15 cm, kedykoľvek počas dňa.

Axe Signature pánsky sprchový gél

Sprchový gél AXE Signature skvele hydratuje pokožku. Obsahuje cédrové drevo, ktoré prináša pokožke prirodzenú hydratáciu a bergamot, ktorý ju osviežuje. Sprchový gél Signature vyniká svojou decentnou a jemnou vôňou a odporúča sa kombinovať s pánskou vôňou Signature.

Použitie:
Naneste na mokrú pokožku, napeňte a opláchnite.

Zloženie:
Voda, Cocamidopropyl betaine, Sodium lauroyl glycinate, Sodium chloride, Sodium lauroyl isethionate, Lauric acid, Glycerín, Parfum, BHT, butylénu glycol, Capric acid, Caprylic acid, Carbomer, Cedrus atlantica wood extract, Citrus aurantium bergamia fruit oil, DMDM ??hydantoín, Etidronic acid, Iodopropynyl butyl carbamate, PEG-10 olive glycerides, PEG-150 penta- tetrastearate, Phenoxyethanol, PPG-2 hydroxyethyl Cocamide, Propylene glycol, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Sodium isethionate, Sodium Laurylsulfátový, Sorbitol, Stearic acid, Styrene / acrylates copolymer, Tetrasodium EDTA, Zinc oxide, Citronellol, Limonene, Linalool

Produktové línie: AXE kosmetika pro muže 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AXE Signature plechová darčeková kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXE Signature dárková kazeta.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií