AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Axon 600 žlté XS

Zobraziť katalóg
Axon 600 žlté XS
Rukavice na bicykel športové univerzálne, na chrbte s membránou proti vetru, veľkosť XS
Kód:  SPT10117 Produktové číslo:  8591286174018 Stránky výrobcu
Axon 600 žlté XS Predaj skončil

Axon 600 žlté XS

Pokiaľ si ani v zime neodpustíte milované športovanie, nemali by ste zabúdať na kvalitnú výbavu. Univerzálne športové rukavice Axon 600 ocenia predovšetkým vyznávači cyklistiky, turistiky alebo bežeckého lyžovania. Pekný dizajn v žltej farbe osloví ako pánov, tak aj dámy.

Bude vám teplo aj vo veľkej zime

Chrbát rukavíc je vybavený membránou proti vetru, vaše ruky teda zostanú pekne v teple, aj keď bude fúkať studený vietor, pričom je zachovaná dobrá priedušnosť rukavíc. Veľmi praktické sú aj výstuhy na ukazováku či kĺboch. Na dlani nájdete odolnú syntetickú kožu Amara. Samozrejmosťou sú reflexné prvky, takže budete môcť športovať aj večer. Suchým zipsom Magic Velcro možno rukavice stiahnuť tak, aby nepadali z rúk.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľkosť XS
  • Membrána proti vetru
  • Rýchloschnúca výstelka
  • Sťahovanie na suchý zips
Poznámka:
» Všetky rukavice na bicykel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Axon 600 žlté XS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Axon 600 žluté XS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Axon XS 600 gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Axon XS 600 gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Axon 600 Yellow XS.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií