Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Axon NIPPON čierna XXL

Zobraziť katalóg
Axon NIPPON čierna XXL
Motorkárska bunda proti vetru, univerzálna, predĺžený zadný diel, veľkosť XXL
Kód:  SPT10093 Produktové číslo:  8591286179440
Axon NIPPON čierna XXL Predaj skončil

Axon NIPPON čierna XXL

Športová vetrová bunda Axon Nippon, určená na jar, leto či jeseň, je vhodná pre každého aktívneho používateľa. Nielen, že dbá na praktický priliehavý strih a peknú farbu, ale navyše aj na vaše zdravie. Predĺžený zadný diel bundy sa postará o to, aby ste si váš chrbát neprechladili. Vďaka ultraľahkému materiálu je ľahko prenosná a vhodná aj na väčšie výlety. Bunda Axon Nippon dbá aj na vašu bezpečnosť a disponuje všitými reflexnými prvkami, takže vás už žiadne auto ani motorka neprehliadne. Voľné zakončenie sa dá stiahnuť podľa vašej potreby, zips je podložený. Priedušná a ľahučká bunda bez zbytočných vreciek a výšiviek je dôkazom toho, že v jednoduchosti je krása.

Kľúčové vlastnosti

  • Bunda je univerzálna - vhodná pre všetkých športovcov aj športovkyne
  • Vhodný materiál: 100 % polyester

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Axon NIPPON čierna XXL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Axon NIPPON černá XXL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Axon NIPPON schwarz XXL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Axon NIPPON schwarz XXL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Axon NIPPON fekete XXL.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií