Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Panenka s porcelánovou hlavou - Denisa

Zobraziť katalóg
Panenka s porcelánovou hlavou - Denisa
30 cm, odporúčaný vek 3 roky
Kód:  HRAa8750 Produktové číslo:  4020972027016

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panenka s porcelánovou hlavou - Denisa Predaj skončil

Panenka s porcelánovou hlavou - Denisa

Každé malé holčičce vykouzlí velký úsměv na tváři nádherná panenka s porcelánovou hlavou. Děvčátko s kouzelným pohledem má na sobě oblečení, které je propracované do nejmenších detailů. Součástí je také malý plyšový medvídek.

Klíčové vlastnosti

  • Překrásná panenka má porcelánovou hlavu i končetiny
  • Roztomilý úsměv a kouzelná očka zaujmou na první pohled každého
  • Oblečení na panence je propracované do detailů
  • Součástí je doplněk v podobě plyšového medvídka

Perfektní doplněk každého dívčího pokoje

Rozkošná panenka okouzlí každou malou slečnu. Porcelánovou hlavičku zdobí půvabná očka s dlouhými řasami. Veškeré oblečení na panence je propracované opravdu do detailů. Nesmí chybět ani milý doplněk v podobě malého plyšového medvídka, který má na krku růžovou mašličku. Panenka perfektně dozdobí každý holčičí pokojíček. 

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panenka s porcelánovou hlavou - Denisa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panenka s porcelánovou hlavou - Denisa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panenka s porcelánovou hlavou - Denisa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panenka s porcelánovou hlavou - Denisa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Baba porcelán fejjel - Denisa.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií