AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Babolat Team bag ružový

Zobraziť katalóg
Babolat Team bag ružový
Športová taška Tenisový bag na 12 rakiet. Ružová farba
Kód:  SPT217 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Babolat Team bag ružový

Priestranná a ľahká tenisová taška značky Babolat pojme až 12 rakiet, ktorým poskytne maximálnu možnú ochranu. Táto špeciálne navrhnutá taška je vybavená vystuženým rámom a troma hlavnými oddielmi, každý z nich má kapacitu na štyri rakety či iné potrebné vybavenie. Jeden z týchto oddielov disponuje aj tepelnou izoláciou, ktorá vašu raketu a jej výplet spoľahlivo ochráni pred teplom.

Okrem hlavných oddielov nájdete v taške praktickú samostatnú kapsu na použité oblečenie, vak na obuv a dve menšie vrecká na príslušenstvo či osobné veci. Tašku môžete nosiť na chrbte ako batoh, cez rameno aj v ruke. Komfortné používanie zaručujú čalúnené popruhy. V neposlednom rade oceníte, že sa taška ľahko udržuje v čistote a použitie vysoko kvalitných materiálov garantuje jej dlhú životnosť.

Špecifikácia:

Kapacita:

  • 3 oddiely na 12 rakiet
  • vrecko na použité oblečenie
  • vak na obuv
  • 2 vrecká na príslušenstvo

Objem:
78 l

Rozmery:
76 x 44 x 34 (dx š xv)

Farebné vyhotovenie:
Ružová

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Tenis Hotovo!

Využitie

Športové aktivity
Tenis Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Babolat Team bag ružový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babolat Team bag růžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Babolat Team Tasche pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Babolat Team Tasche pink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Babolat csapat táska rózsaszín.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií