Emise pro AP+ v app - všechny segmenty alzaplus segmenty sda v2

BABYLISS G933E

Zobraziť katalóg
BABYLISS G933E
IPL epilátor IPL, lampa Quartz Technology Lifetime 100 000 zábleskov, sieťové pripojenie
Kód:  BAEP002 Produktové číslo:  41005475

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS G933E

Túžite po trvalo hladkej pokožke a nechcete podstupovať bolestivé procedúry? Stavte na IPL epilátor, s ním sa nechcených chĺpkov môžete zbaviť naozaj na dlhú dobu vďaka svetelným impulzom. Epilátor od značky Babyliss vám prináša neskutočnú výdrž 100 000 zábleskov. Pre porovnanie, na jednu aplikáciu je priemerne potrebných 1 000 zábleskov, výrobca právom označuje lampu spojením Lifetime. Epilátor je veľmi ľahký a pohodlne sa s ním manipuluje. Navyše sa napája priamo zo siete, takže vám počas aplikácie nikdy nedôjde energia. Vyskúšajte moderný spôsob odstraňovania chĺpkov, perfektná pokožka vám bude odmenou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Voľba intenzity impulzov podľa fototypu pleti
  • Extrémna životnosť lampy 100 000 zábleskov
  • Bezbolestná aplikácia
  • Preukázaný úbytok 90% chĺpkov po 8 aplikáciách
  • Vysoká kompatibilita s 5 fototypy pleti
  • Elegantné prevedenie

Nastavte intenzitu priamo na vašu pleť

Technológia IPL je vysoko kompatibilná s väčšinou typov pleti, až na najtmavšiu pleť si poradí s akýmkoľvek odtieňom. Jej účinnosť sa ešte zvyšuje u tmavo sfarbených chĺpkov, na ktorých účinky pocítite najskôr. Epilátor umožňuje nastavenie intenzity svetelných impulzov priamo na mieru vášmu fototypu pleti, takže je k vašej pokožke maximálne šetrný. 

Chráni váš zrak

Tento model vyniká svojimi kompaktnými rozmermi a elegantným tvarom. Skvele padne do ruky, čo oceníte pri manipulácii s ním. Je vhodný na akúkoľvek časť tela, na niektorých miestach by sa však s väčšími rozmermi ťažko uplatňoval. Epilátor má vstavané zariadenia, ktoré chránia vaše oči pred nechceným zábleskom. Zaistite si bezpečne hladkú pokožku, ktorej sa budete chcieť neustále dotýkať. 

Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABYLISS G933E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babyliss G933E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS G933E.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií