Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BABYLISS PRO Fén Caruso IONIC BAB6510IE

Zobraziť katalóg
BABYLISS PRO Fén Caruso IONIC BAB6510IE
5 1 hodnotení
Fén na vlasy s ionizátorom, príkon 2400 W, ionizácia a studený vzduch, počet rýchlostí 2, počet teplôt 3, koncentrátor, dĺžka prívodného kábla 2.7 m, farba čierna
Kód:  BABVVL02 Produktové číslo:  BAB6510IE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS PRO Fén Caruso IONIC BAB6510IE Predaj skončil

BABYLISS PRO Fén Caruso IONIC BAB6510IE

Profesionálny fén BaByliss PRO Caruso IONIC je ideálny nielen pre profesionálneho stylistu, ale aj pre začiatočníkov. Je vybavený kvalitným a výkonným motorom, ktorý zaručí rýchlu a jednoduchú úpravu vlasov. Navyše sa tento fén vďaka ergonomickému tvaru rukoväte ľahko ovláda. 

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálny fén pre dokonalý tvar účesu
  • AC motor vyrobený v Taliansku
  • Vysoko výkonný
  • Dva nadstavce - rovný a skosený
  • Povrch Ceramic na prednej mriežke optimalizuje tok iónov
  • Zabraňuje statickej elektrine
  • Krúžok na zavesenie
  • Zadný odnímateľný filter

Pre perfektne hladký účes

Sušič vlasov BaByliss PRO Caruso IONIC je vybavený aj centrálnym iónovým generátorom. Vďaka tomu zamedzuje statickej elektrine, aby znehodnotila váš účes. Zároveň zabraňuje vysušovaniu vlasov a zachováva ich jemné a lesklé. Vlasy sa potom jednoducho rozčesávajú a vyzerajú zdravo.

Niekoľko variantov účesu

Súčasťou balenia sú aj dva nadstavce pre rozmanitejší výber účesu. Rovný (úzky) 60 mm koncentrátor sa skvele hodí na vyhladenie vlasov. Druhý nadstavec je skosený (široký) koncentrátor, ktorý je vhodný na tvarovanie účesu. Jeho mierne diagonálny tvar presne kopíruje tvar kefy, čím vlasy prirodzene uhladí a vášmu účesu dodá požadovaný vzhľad. 

Hmotnosť:
540 g

Rozmery:
27 × 21 cm

Rýchlosť vzduchu:
128 km/h

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABYLISS PRO Fén Caruso IONIC BAB6510IE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss Pro Caruso IONIC BAB6510IE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BaByliss Pro Caruso Ionic BAB6510IE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BaByliss Pro Caruso IONIC BAB6510IE.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií