Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BABYLISS PRO Profesionálny fén Rapido BAB7000IE

Zobraziť katalóg
BABYLISS PRO Profesionálny fén Rapido BAB7000IE
Fén na vlasy profesionálne, 2200W, 12 stupňov nastavenia teploty a rýchlosti, funkcia Turbo, 3 tvarovacie koncovky, difuzér, centrálne iónový generátor, životnosť cca 5000hod., 2.8m napájací kábel
Kód:  BABVVL03 Produktové číslo:  BAB7000IE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS PRO Profesionálny fén Rapido BAB7000IE Predaj skončil

BABYLISS PRO Profesionálny fén Rapido BAB7000IE

Tento profesionálny fén Rapido BaByliss PRO vznikol v spolupráci so značkou Ferrari, čo zaručuje maximálne výkonný motor pre vašu maximálnu spokojnosť. Hravo si tak poradí s nepoddajnými rovnými aj kučeravými vlasmi!

S týmto fénom docielite požadovaného účesu vo veľmi krátkej chvíli. Špeciálne funkcie turbo zaistí o 10% silnejší prúd vzduchu a urýchli sušenie vlasov. Jedným stlačením tlačidla tak docielite požadovaného efektu. Jeho ergonomický tvar a nízka váha vám navyše uľahčí manipuláciu.  

kľúčové vlastnosti

  • Maximálny výkon vďaka spolupráci so značkou Ferrari
  • Rýchla a ľahká úprava nepoddajných vlasov
  • Ľahký a ergonomický tvar
  • funkcia turbo
  • Generátor záporných iónov
  • Zabraňuje statickej elektrine
  • Motor EDM Technology 5.0 pre tichý chod prístroja
  • Posilňovač výkonu
  • Tri tvarovacie koncovky
  • Odnímateľný zadný filter

Pre perfektne hladký účes

Sušič vlasov BaByliss PRO Rapido je vybavený aj centrálnym iónovým generátorom. Vďaka tomu zamedzuje statickej elektrine, aby znehodnotila váš účes. Zároveň zabraňuje vysušovaniu vlasov a zachováva je jemné a lesklé. Vlasy sa potom jednoducho rozčesávajú a vyzerajú zdravo.

Tichý a výkonný motor

Tento profesionálny fén si zamilujete hneď na prvý pohled! Vďaka výkonnému a kvalitnému motoru je zabránené nepríjemnému hluku a tak bude každodenné úprava vlasov zábavnou a príjemnou záležitosťou. 

hmotnosť:
399 g

Rýchlosť prúdenia vzduchu:
194 km / h

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABYLISS PRO Profesionálny fén Rapido BAB7000IE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss PRO Profesionální fén Rapido BAB7000IE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS PRO Professionelle Haartrockner Rapido BAB7000IE.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií