AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

BABYLISS ST100E

Zobraziť katalóg
BABYLISS ST100E
Žehlička na vlasy 130/180/230 °C, tenký a oblý dizajn, saténové žehliace plochy, ionizácia, rýchle nahriatie, módne teplovzdorné puzdro
Kód:  EAT5161m Produktové číslo:  40024391

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS ST100E

Žehlička na vlasy BABYLISS ST100E poteší každú ženu - je dodávaná v luxusnom darčekovom balení a ponúka možnosť nastavenia troch stupňov teploty, bleskové nahriatie a saténové dotykové žehliace plochy. Žehlička vďaka novým technológiám úpravy žehliacich plôch pracuje naozaj rýchlo a nedochádza tak k žiadnemu väčšiemu treniu, ktoré by mohlo poškodiť vaše vlasy.

Funkcia ionizácie zanechá vaše vlasy lesklé a bez kučier v priebehu niekoľkých málo chvíľ. Spoločne so žehličkou získate v tomto darčekovom balení aj módne ochranné puzdro, ktoré je teplovzdorné a nemusíte teda čakať, až sa žehlička schladí. Jednoduchú manipuláciu s prístrojom zaisťuje otočná koncovka prívodného kábla a on-off vypínač.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
žehlička na vlasy

Prevedenie:
tenké, oblé

Nastavenie teploty:
130 - 180 - 230°

Vlastnosti:
rýchle nahriatie
saténové dotykové žehliacej plochy
hladký povrch
ionizácia
otočná koncovka prívodného kábla
on-off vypínač

Príslušenstvo:
teplovzdorné ochranné puzdro
 

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABYLISS ST100E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss ST100E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS ST100.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií