Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bagobago tyrkysový verzia 2016

Zobraziť katalóg
Bagobago tyrkysový verzia 2016
5 1 hodnotení
Batoh - sedací so vstavanou stoličkou, objem 22l, nosnosť 130kg
Kód:  SPT4481n Produktové číslo:  8595640100200
Bagobago tyrkysový verzia 2016 Predaj skončil

Bagobago tyrkysový verzia 2016

V prípade, že hľadáte ideálnu batožinu vhodnú na túlanie sa mestom, prírodou či pre prenášanie menšieho nákladu, tak batoh Bagobago vo verzii 2016 je pre vás tým pravým spoločníkom. Využívajte celých 22 litrov jeho vnútorného priestoru pre ukladanie všetkého dôležitého, čo vám na cestách jednoducho nesmie chýbať. Ste unavení? Batoh vám poslúži ako pohodlná stolička.

Kľúčové vlastnosti

  • Ergonomicky tvarovaná zadná strana batohu
  • Dostatočný vnútorný priestor s objemom 22 litrov
  • Využívajte stoličku s nosnosťou 130 kg
  • Vyhotovené z nepremokavého materiálu
  • Rozmery: 53 × 35 × 20 cm
  • Hmotnosť: 1,6 kg
  • Farba: tyrkysová

Posaďte sa kdekoľvek

Dominantou tohto batohu vyvyšovaného sa pôvodným českým patentom je všitá konštrukcia sedacej stoličky. Tá je inštalovaná tak, aby nepoškodila vnútorný inventár. Stoličku s nosnosťou 130 kilogramov môžete používať takmer kdekoľvek. Konštrukcia je vo svojej spodnej časti obohatená o protišmykové koncovky a snímateľný kryt. Ten môže byť vypraný v práčke a udržiavaný tak čistý. Materiál batohu je nepremokavý, a tak sa nebudete musieť strachovať o bezpečie vecí, ktoré sú v ňom ukryté.

Batoh s rozmermi 53 × 35 × 20 cm disponuje vnútorným priestorom s objemom 22 litrov, ktorý je rozdelený na dve zipsom uzatvárateľné vrecká. Do tej väčšej môžete uložiť napríklad spacák, bundu alebo pláštenku. Menšie vrecko slúži na uschovanie mobilného telefónu, kľúčov či fotoaparátu. Na bokoch batohu nájdete miesto vhodné na umiestnenie fľaše s nápojom. Zadná strana batohu je ergonomicky tvarovaná pre príjemný pocit z nosenia. Konštrukcia stoličky napomáha k lepšiemu rozloženiu prenášanej záťaže.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bagobago tyrkysový verzia 2016
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bagobago tyrkysový.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií