AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Báječní muži s klikou

Zobraziť katalóg
Báječní muži s klikou Film
Kód:  AV00010
Báječní muži s klikou Predaj skončil

Báječní muži s klikou

Kúzelník Pasparte, majiteľ maringotky, niekoľkých trikov a premietacieho prístroja, sníva o tom, že si jedného dňa otvorí prvý stály český biograf, v ktorom bude premietať iba české filmy. Chýba mu však potrebný kapitál, aby svoj sen zrealizoval, a tak zatiaľ obchádza zapadnuté dedinky a láka ich obyvateľov na pozoruhodnú show.

Cestou sa stretáva aj s umierajúcim kolegom, ktorý mu zverí nielen všetky svoje filmové pásky, ale tiež veľmi pohľadnú dcéru Aloisie. Pasparte dorazí i s dievčaťom do Prahy, kde sa Aloisie stáva stredobodom pozornosti všetkých mužov v okolí. To by ani tak nevadilo, horšie je, že na krásku nepríčetne žiarli aj Paspartova bytná Evženie. Pasparte nakoniec milú chovanicu ponúkne ako gazdinú slobodnému fotografovi Janovi Kolenatému, ktorý túži po jedinom – natáčať živé obrazy starej Prahy. Avšak kúzelník má s mládencom ešte iné plány. Chce ho ako spoločníka do budúceho podniku. Avšak ten je stále len jeho veľkým snom, pretože doteraz nezohnal potrebné prostriedky. Navyše je tu pani Evženie, ktorá striktne odmieta akékoľvek novoty, teda s výnimkou tých, ktoré by Pasparte vykompenzoval tým, že by sa s ňou oženil. Napriek tomu si kúzelník podá na magistrát žiadosť o koncesiu na stále kino a začne konať s Kolenatým a kabaretiérom Šlapetou o natočení prvého filmu. Lenže celý projekt je vzápätí ohrozený divadelnou umelkyňou Emiliou Kolářovou – Mladou, ktorá je zaprisahanou odporkyňou biografu...

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií