AD homeoffice AD homeoffice

BE-17 BN500

Zobraziť katalóg
BE-17 BN500
Čistiaca sada ionizátor, vyhrievanie pre intenzívne čistenie, hydratáciu a hĺbkovú masáž tvárových svalov, 3 režimy a až 12 kombinácií programov, nabíjanie pomocou mikroUSB kábla, súčasť balenia 1x BN500, 2x fixačný krúžok na tampóny, 1x nabíjací kábel mikroUSB, 1x český a slovenský návod
Kód:  BE005 Produktové číslo:  BN500

BE-17 BN500

Vyživovacia terapia pokožky behom okamihu

Nemáte čas chodiť do kozmetických salónov, ale napriek tomu by ste si rada dopriala ich starostlivosť? Vďaka čistiacej súprave BE-17 BN500 prenesiete kozmetický salón k vám domov. Kombinovaný prístroj 3v1 vám poskytne intenzívne čistenie s vyhrievaním, hydratáciu a hĺbkovú masáž tvárových svalov. Stačí iba tri minúty dvakrát týždenne a nielen vy budete mať báječný pocit z jemnej a čistej pokožky.


Jednoduchšie čistenie než kedykoľvek predtým

Pomocou špeciálneho krúžku upevníte na hlavicu odličovací tampón, ktorý vopred navlhčíte denným tonikom, ktoré bežne používate. Potom pomocou jedného z dvoch režimov intenzity čistenia a vďaka kladným nábojom odstránite z pokožky prebytočný kožný maz, nečistoty a odumreté kožné bunky.


Hĺbkové čistenie pleti

Ionizačná terapia

Pleťový lifting

Tepelná masáž


Koniec ovisnutej kože a ochabnutých svalov

Druhým krokom je nanesenie esencie alebo pleťovej masky jemnými krúživými pohybmi. Negatívne náboje tohto režimu zariadia optimálne vpravenie živín pod povrch vašej pokožky. Posledným krokom ošetrenia je galvanická efektívna masáž, ktorá stimuluje podkožné tvárové svaly, aby zostali krásne elastické a pevné.


Nadštandardný dizajn a ergonómia

Prístroj disponuje elegantným tvarom, ktorý sa inšpiroval labuťou a pohodlne sa drží jednou rukou. Jednoduché ovládanie je doplnené o LED kontrolky a v spodnej časti sa nachádza microUSB konektor na nabíjanie interného akumulátora.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BE-17 BN500
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BE-17 BN500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BE-17 BN500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BE-17 BN500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BE-17 BN500.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií