Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Beats Solo2 Wireless - blue

Zobraziť katalóg
Beats Solo2 Wireless - blue
Bezdrôtové slúchadlá - bezdrôtové, skladacie, vyvážený zvuk, možnosť telefonovania vďaka zabudovanému mikrofónu, On-Ear vyhotovenie
Kód:  MON389g Produktové číslo:  mhnm2zm/a

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beats Solo2 Wireless - blue

Užite si komfort pri počúvaní hudby. S týmito jedinečnými slúchadlami Beats Solo2 Wireless toho dosiahnete bez najmenších problémov. Profesionálne skladacie slúchadlá s lesklým čiernym povrchom sú určené k dokonalému bezdrôtovému počúvaniu. Odpojte ich a spárujte s bluetooth zariadením a môžete sa voľne pohybovať v rozsahu až 10 m. Prijímajte hovory cez vstavaný mikrofón a majte tak kontrolu počúvania pomocou ovládania umiestneného na slúchadle. Slúchadlá sú vhodné pre prehrávače iPod, tablety iPad, telefóny iPhone a hudobné telefóny.

Určené pre zvuk, naladené na emócie

Solo2 Wireless majú dynamickejšie a širšie spektrum zvuku s väčšou čírosťou, čím uchvátia nejedného používateľa. Ponorte sa do emocionálneho zážitku a vychutnajte si každý dotyk hudby s dokonalou vernosťou. Slúchadlá sú mäkko a pohodlne vystužené. Umožnia si dokonale užiť hudbu bez rozptyľovania každodenným hlukom. Nenechajte sa pri počúvaní hudby ničím rušiť, doprajte si kvalitu kdekoľvek a kedykoľvek.

Pohodlie bez akýchkoľvek obmedzení

Nezáleží na tom, či ste v metre, sedíte pri stole alebo ležíte na posteli, už nikdy nebudete limitovaní možnosťami kábla. Nesmieme tiež zabudnúť pohodlie, ktoré slúchadlá ponúkajú. Ich odolné púzdro, kompaktnosť a skladací dizajn z nich robí bezkonkurenčné príslušenstvo, skvele využiteľné pri cestovaní. Hlavový most z odolného a super pružného materiálu eliminuje praskanie a lámanie. Navyše sú mušle ergonomicky tvarované tak, aby zodpovedali komfortnému dizajnu a možnosti reprodukovať vám aj tie najmenej viditeľné tóny.

Zotrvať bez kábla celý deň? Nie je s týmito slúchadlami žiadny problém. Ich batéria totiž vydrží až 12 h. Svetelný LED stavový riadok fuel gauge vám umožní sledovať, kedy je nutné slúchadlá opätovne nabiť.

Súčasťou balenia je aj:

  • Kábel RemoteTalk™
  • Puzdro na prenášanie
  • USB 2.0 nabíjací kábel

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beats Solo2 Wireless - blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Solo2 Wireless - blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Drahtlose Solo2 - blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Drahtlose Solo2 - blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Solo2 Beats Wireless - kék.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií