Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Beauty Collection Manikúrová sada veľká BC 252 Modrá

Zobraziť katalóg
Beauty Collection Manikúrová sada veľká BC 252 Modrá
4,7 6 hodnotení
Manikúra
Kód:  KSMA0011-g Produktové číslo:  8595162102836

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beauty Collection Manikúrová sada veľká BC 252 Modrá Predaj skončil

Beauty Collection Manikúrová sada veľká BC 252 Modrá

Manikúrová sada BC 252 Beauty Collection obsahuje rad pomôcok, ktoré sú určené pre domácu manikúru. Nástroje sú uložené v modrom púzdre. Čisté a pekne upravené nechty patria v dnešnej dobe ku každodennej hygiene a starostlivosť o nechty nie je cudzia ženám, ani mužom. Manikúru si môžete nechať urobiť v špecializovaných kozmetických salónoch a nechtových štúdiách. Nevýhodou ale je, že táto procedúra vás bude stáť veľa času a značné finančné náklady. Čoraz častejšie začínajú ženy aj muži vyhľadávať kvalitné pomôcky, ktoré by im pomohli k perfektne vykonanej úprave nechtov aj v pohodlí ich domova. Táto bohato vybavená sada bude skvelým pomocníkom pri vašej domácej manikúre!

Manikúra je uložená v púzdre, ktoré pripomína peňaženku a obsahuje nožnice na nechty, nožnice na zastrihávanie kožtičky v okolí nechtov, praktickú šikmú pinzetu, zafírový pilník, klieštiky na nechty, kliešte na nechty a 4 manikúrové nástroje. S týmito kvalitnými nástrojmi, bude vaša manikúra príjemnou relaxačnou záležitosťou, ktorú si môžete užívať kedykoľvek budete potrebovať!

Manikúra sa používa z kozmetických, ale aj lekárskych dôvodov pre krásne a zdravé nechty! Každý spotrebiteľ by mal používať svoju manikúru, aby sa prípadné infekcie nešírili na ďalších členov domácnosti. Ale aj v prípade, že máte svoju osobnú manikúru, mali by ste dodržiavať niektoré hygienické postupy, ako je napríklad umývanie a dezinfekcia nástrojov, občasné premazanie a tiež uchovávanie nástrojov v suchom prostredí. K prehľadnému uloženiu nástrojov vám pomôže púzdro, ktoré je súčasťou manikúry. Doprajte vašim nechtom pravidelnú starostlivosť s kvalitnými nástrojmi!

Obsah púzdra:

  • Nožnice na nechty
  • Nožnice na kožu
  • Pinzeta šikmá
  • Pilník zafírový
  • Klieštiky na nechty
  • Kliešte na nechty
  • 4 manikúrové nástroje


Tvar púzdra:
Peňaženka s rovnou chlopňou

Farba púzdra:
Modrá

Povrchová úprava nástrojov:
Lesklý nikel
 

Poznámka:
» Všetky sady na manikúru a pedikúru
» Všetky pedikúry
» Všetky manikúry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beauty Collection Manikúrová sada veľká BC 252 Modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Collection Manikúrová sada velká BC 252 Modrá.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií