Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Beauty Relax Očný masážny prístroj

Zobraziť katalóg
Beauty Relax Očný masážny prístroj
3,8 5 hodnotení
– napájanie 2× batéria typu AAA, hmotnosť 200g
Kód:  BR006 Produktové číslo:  8594166096448

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beauty Relax Očný masážny prístroj Predaj skončil

Beauty Relax Očný masážny prístroj

BeautyRelax BR-680 je jedinečný očný masážny prístroj, ktorý vám efektívne pomôže zbaviť sa nepríjemných a nevzhľadných vačkov pod očami. Tie vznikajú z nevyspania, únavy či stresu. Tento prístroj však účinne dokáže zmierniť svalové napätie v oblasti očí, a tým zneškodniť viditeľné známky únavy. Navyše masíruje aj oblasť spánkov, a tým pôsobí proti bolesti hlavy a zlepší vašu náladu. Môžete si vybrať z deviatich režimov masáže, prístroj ponúka rôzne intenzity aj frekvencie a nechýba mu ani praktický časovač.

BeautyRelax BR-680 využíva sústavu gumových masážnych valčekov. Vo vnútri každého z nich sú zabudované magnety vytvárajúce jemné magnetické pole, ktoré má blahodárny vplyv na nervovú sústavu a krvný obeh. Hlavný princíp masáže spočíva v jemnom, ale zároveň účinnom tlaku valčekov na unavené svaly a nervové zakončenia. Pre maximálny relaxačný pôžitok je masáž doplnená príjemnými vibráciami. Svojou konštrukciou prístroj pripomína okuliare a rovnakým spôsobom sa aj umiestňuje na hlavu. Vďaka nastaviteľnému pásiku sa prispôsobí každej veľkosti hlavy.

Parametre a špecifikácia:

Vlastnosti:
Redukuje tmavé kruhy pod očami
Uvoľňuje svalové napätie
Zlepšuje krvný obeh
9 režimov vibračnej masáže
Časovač (3 a 5 minút)
Nastaviteľný pásik
Jednoduché ovládanie

Napájanie:
2× batéria typu AA (nie sú súčasťou balenia)

Rozmery:
19 × 8 × 7 cm

Hmotnosť:
200 g

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beauty Relax Očný masážny prístroj Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax Oční masážní přístroj. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beauty Relax - Augenmassagegerät. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beauty Relax - Augenmassagegerät. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beauty Relax - Szemmasszírozó.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií