Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Beauty Relax - Ošetrujúce sada na manikúru

Zobraziť katalóg
Beauty Relax - Ošetrujúce sada na manikúru
4,0 1 hodnotení
Sada na manikúru sa 13 ks v sade
7,96 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  EAT7230 Produktové číslo:  8594166096424
Beauty Relax - Ošetrujúce sada na manikúru 7,96 € Rozbalené

Beauty Relax - Ošetrujúce sada na manikúru

Beauty Relax - Ošetrujúce sada na manikúru je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
Pečující sada na manikúru obsahuje 13 součástí, které jsou nezbytně nutné ke zkrášlení vašich nehtů. Tato elektrická manikúra má pět vyměnitelných nástavců, které budou účinně pečovat o vaše nehty s maximální šetrností! Speciální sada je dokonalým pomocníkem pro manikúru a suchou pedikúru. Dopřejte si perfektní ošetření nehtů v pohodlí vašeho domova!

5 různých rotačních nástavců má ergonomický tvar a 2 rychlosti použití. Vypínání a zapínání přístroje je pro vaše maximální pohodlí umístěno na rukojeti. Součástí této praktické sady je ruční přístroj s elektronickou rotační hlavicí, kužel s jemným zrněním, kužel s hrubým zrněním, váleček s jemným zrněním, váleček s hrubým zrněním, ruční oboustranný pilník, čtyřstranný pilník na úpravu nehtů ve 4 krocích, kartáček a tři dřívka na odstranění nečistot. S touto příruční sadou zvládnete manikúru a pedikúru kdekoliv potřebujete. Díky rotaci hlavice je broušení a leštění přesné a rychlé. Tato sada bude vaším nenahraditelným společníkem!

Nástavce:

1× kužel s jemným zrněním
1× kužel s hrubým zrněním
1× váleček s jemným zrněním
1× váleček s hrubým zrněním
1× čtyřstranný pilník

Technické parametry:

Napájení:

2x baterie AA (nejsou součástí balení)

Hmotnost:
200g
 
Poznámka:
» Všetky sady na manikúru a pedikúru
» Všetky pedikúry
» Všetky manikúry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beauty Relax - Ošetrujúce sada na manikúru
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií