Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BEKO BIRT 25400 XPS

Zobraziť katalóg
BEKO BIRT 25400 XPS
Vstavaná rúra vstavaná, A, objem 72l, 14 programov, 3D pečenie, Pizza, gril, funkcia rozmrazovanie, udržanie teploty, Booster, funkcia Surf, detský zámok, Soft Close, 1x teleskopický výstup, celosklenené dvere, 4 skla dvierok, pyrolytické čistenie, nano povrch dvierok, vnútorné osvetlenie
Kód:  SKBETR008 Produktové číslo:  7757886706 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO BIRT 25400 XPS

Vstavaná multifunkčná rúra značky Beko ponúka všetko, čo od moderného kuchynského spotrebiča očakávate - energetickú úspornosť, elegantný dizajn a praktické funkcie, ktoré vám výrazne uľahčí prípravu pokrmov. Jej vnútorný objem dosahuje 72 litrov a vďaka veľmi bohatej ponuke programov v nej bez problémov upečiete všetko, na čo práve dostanete chuť. Súčasťou rúry sú dva plechy na pečenie, rošt, otočný ražeň a teleskopický výsuv. 

kľúčové vlastnosti

  • 3D pečenia pre viacrozmernú distribúciu tepla
  • Funkcia Surf fúka vzduch aj z bokov rúry pre dokonalejšie pečenie
  • Celosklenené dvere s povrchovou úpravou pre ľahké čistenie
  • pyrolytické čistenie
  • 4 skla dverí
  • Dvere so systémom Soft Close
  • booster

Inovatívne programy pre tie najlepšie výsledky

Mimo klasických programov ako je horúci vzduch, gril či rozmrazovanie, disponuje táto rúra špeciálnou funkciou 3D pečenie, počas ktorej sa aktivujú všetky vykurovacie telesá i ventilátor. Vďaka tejto viacrozmerné distribúciu tepla docielite perfektného prepečenia aj veľmi objemných potravín.

Ďalším neobvyklým prvkom je funkcia Surf, vďaka ktorej je horúci vzduch fúkaný iz bokov rúry. Tým sa celý proces pečenia nielen urýchľuje, ale aj zdokonaľuje. Potraviny jsou rovnoměrně propečené a připravit můžete až tři různé pokrmy současně bez míchání chutí a vůní.

Komfortné a bezpečná

Ovládanie rúry je riešené intuitívnym dotykovým panelom s animačným displejom, na ktorom sú zobrazované všetky potrebné informácie. Údržbu vám uľahčí program pyrolytické čistenie a celosklenené dvere bez skrutiek s NANO povrchovou úpravou, ktorá účinne odpudzuje mastnotu a zabraňuje jej pripečeniu. V neposlednom rade oceníte aj vnútorné osvetlenie či teleskopický výsuv zaisťujúci bezpečné vytiahnutie plechu s horúcim jedlom bez rizika popálenia. 

programy:

  • Statické pečenie, statické pečenie s ventilátorom, Horúci vzduch, 3D pečenie, Pizza, Gril s ventilátorom, Gril, Nízkoteplotný gril, Dolné ohrev, Udržiavanie teploty, Rozmrazovanie, Eco pečenie s ventilátorom, Pyro, Eco pyro

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A Hotovo!
Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,4 cm Hotovo!
Hĺbka
56,7 cm Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,4 cm Hotovo!
Hĺbka
56,7 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
72 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO BIRT 25400 XPS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO BIRT 25400 XPS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEKO BIRT 25400 XPS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEKO BIRT 25400 XPS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BEKO BIRT 25400 XPS.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií