Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO BU 1101 HCA

Zobraziť katalóg
BEKO BU 1101 HCA
Mini chladnička monoklimatická, podstavná, 82cm, A +, objem chladničky 128L, hlučnosť 39dB, antibakteriálny tesnenia, sklenené police
Kód:  SKBECHL009 Produktové číslo:  7248748719 Stránky výrobcu

BEKO BU 1101 HCA

Monoklimatická chladnička BEKO BU 1101 HCA je vďaka svojim kompaktným rozmerom, měnitelnému smeru otvárania dvierok a vstavané konštrukciu perfektnou voľbou pre menšie kuchyne. Je určená na umiestnenie pod pracovnú dosku, zaberie teda minimum miesta. Napriek tomu ponúka relatívne veľký vnútorný priestor, ktorého objem je 128 l. Ľahko tak pojme potraviny na niekoľko dní. Vďaka osadenie moderným chladiacim systémom, ktorý BEKO BU 1101 HCA radia do energeticky úsporné triedy A +, vám bude jej prevádzka šetriť peniaze. Jeho vplyv sa prejavuje aj veľmi nízkou hlučnosťou. Priemerná úroveň hluku zodpovedá tikotu budíka, takže vám nebude vadiť ani v kuchyniach prepojených s obytnou časťou bytu.

kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery a veľký vnútorný objem
  • Nízka spotreba vám ušetrí peniaze
  • Vďaka veľmi tichému chodu vás nebude nijako rušiť
  • Antibakteriálna ochrana uchová vaše potraviny v zdravom klímy

Praktické vnútorné členenie

Vnútorná výbava chladničky vám umožní do nej vtesnať všetky bežné potraviny. Na dvierkach nájdete dve priehradky, ktoré využijete predovšetkým na uskladnenie vajec a fliaš. Hlavná komora je potom rozdelená tromi výškovo nastaviteľnými poličkami. Tie sú pre väčšiu bezpečnosť a ľahšiu omývanie vyrobené z tvrdeného skla. Okrem nich nájdete v spodnej časti aj objemný box. Táto zásuvka je ideálna na uchovávanie ovocia a zeleniny.

Antibakteriálna úprava pre zdravé potraviny

Chladnička BEKO BU 1101 HCA je vybavená systémom antibakteriálnej ochrany. Tá je zakomponovaná v tesnení, čo vytvára nepriepustnú bariéru pre všetky mikroorganizmy. Vďaka tomu nedochádza k množeniu baktérií a šíreniu plesní.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO BU 1101 HCA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO BU 1101 HCA.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií