Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO CSA 365 K30W

Zobraziť katalóg
BEKO CSA 365 K30W
Chladnička kombinovaná, 185 cm, A++, objem 230/113 l, automatické odmrazovanie chladničky, antibakteriálne upravené tesnenia, vnútorné LED osvetlenie, mraziaci výkon 5 kg/24 hod.
Kód:  SKBECHL034 Produktové číslo:  7517420025 Stránky výrobcu

BEKO CSA 365 K30W

Kombinovaná chladnička značky Beko s mrazničkou umiestnenou v dolnej časti ponúka ako energetickú úspornosť, tak dostatočné množstvo priestoru s dômyselným rozvrhnutím na ľahké uskladnenie potravín. Objem chladiacej časti je 230 litrov, nájdete tu štyri sklenené police s lištou, zásuvku pre ovocie a zeleninu, držiak fliaš a tri priehradky vo dverách. Chladnička disponuje LED osvetlením s dlhou životnosťou a antibakteriálnym tesnením vo dverách, vďaka ktorému ju budete ľahko udržiavať v hygienickej čistote. 

Kľúčové vlastnosti

  • Energeticky úsporná (trieda A++)
  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • Funkcia Fast freeze pre rýchle zmrazenie potravín
  • Kovový držiak fliaš
  • Zameniteľné otváranie dverí
  • Moderné a úsporné LED osvetlenie

Priestor pre všetky potraviny

Mraziacej časti ponúka objem 113 litrov, potraviny môžete uskladniť do troch priestranných priehradiek z priehľadného plastu. V prípade náhleho výpadu prúdu zostanú potraviny zmrazené po dobu 23 hodín, mraziaci výkon dosahuje 5 kilogramov za 24 hodín. Chladnička je v klasickej bielej farbe, vďaka čomu skvele zapadne do každej kuchyne. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO CSA 365 K30W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CSA 365 K30W.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií