Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BEKO CSM 67300 GW

Zobraziť katalóg
BEKO CSM 67300 GW
Sporák elektrický so sklokeramickou doskou, energetická trieda A, šírka 60cm, sklokeramická varná doska 4 zóny (1x dvojitá), rúra 72l, gril, 2 skla dvierok, LCD displej, 85x60x60, biely
Kód:  SKBESP009 Produktové číslo:  7785988312 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO CSM 67300 GW

Multifunkčný sporák BEKO CSM 67300 GW je spoľahlivý pomocník do každej kuchyne. Oceníte predovšetkým jeho početné funkcie a jednoduchú údržbu. Sporák disponuje sklokeramickou varnou doskou, ktorá je rozdelená do 4 varných zón. Ľahko ju tak môžete používať so všetkými typmi hrncov aj panvíc, ako ste boli zvyknutí. Údržba tejto sklokeramickej dosky je veľmi jednoduchá a nezaberie príliš veľa času.

kľúčové vlastnosti

  • rozmrazovanie
  • celosklenené dvere
  • Rýchle a jednoduché čistenie
  • Horné a spodné pečenie a horúci vzduch
  • biele prevedenie

Multifunkčný sporák je vybavený 7 chytrými programy, z ktorých si ľahko vyberiete a nastavíte je pomocou otočných ovládačov. Využiť môžete napr. gril, rozmrazovanie alebo ventilátor. Cez dvojvrstvové celosklenené dvere môžete efektívne sledovať prípravu pokrmov. Vďaka funkcii 3D pečenia môžete piecť až tri rôzne pokrmy bez miešania chutí a vôní. Sporák disponuje LCD displejom.

Vďaka svojmu vzhledu sa hodí do každej kuchyne. Už viete, čo zajtra uvaríte?

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO CSM 67300 GW
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií