Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 mini AD gaming

BEKO CWB 6731 W

Zobraziť katalóg
BEKO CWB 6731 W
Digestor komínová, 700m3, 3 rýchlosti, odťah alebo recirkulácia, 2 tukové filtre, halogénové osvetlenie 2x 28W, dotykové ovládanie, šírka 60cm, farba nerez
Kód:  SKBEDG005 Produktové číslo:  8841293200 Stránky výrobcu

BEKO CWB 6731 W

Elegantný komínový odsávač značky BEKO so šírkou zbernice 60 cm vyniká kvalitným spracovaním z nerezu a bieleho skla a veľkým množstvom užitočných funkcií. Ponúka jednoduché ovládanie pomocou dotykového displeja a vysoký výkon odsávania 700 m3 / hod s možnosťou regulácie 3 rýchlostných stupňov odťahu. Moderné výbavu dopĺňa možnosť voľby odťahu či recirkulácie, deflektor či ukazovatele indukujúce čistotu a plnosť filtra.

kľúčové vlastnosti

  • Komínová digestor šírky 60 cm
  • Možnosť odťahu aj recirkulácie
  • Nerezové prevedenie so sklenenými doplnkami
  • Halogénové osvetlenie 2 × 28 W
  • Vrátane dvoch tukových filtrov
  • dotykové ovládanie
  • Tri rýchlosti odsávania
  • Výkon motora 250 W

Nechýba ani špeciálna funkcia Air divertora spočívajúca v nainštalované odvetrávacie rozbočke, ktorá výrazne zlepšuje odťah digestora a zároveň predlžuje jej životnosť. O osvetlenie sa postarajú dve kvalitné halogénové svetlá s výkonom 28 W. V neposlednom rade sú súčasťou výbavy aj dva kovové tukové filtre, ktoré možno ľahko umývať v umývačke.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO CWB 6731 W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CWB 6731 W.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií